Unga tv-mammans ilska mot produktionen – efter att maken mördat hunden

Jenelle Evans sparkas från Teen mom efter att maken David Eason skjutit ihjäl familjens hund - nu har MTV fått nog.
Efter att ha fått sparken från Teen Mom 2 förklarar Jenelle Evans för MTV att hon aldrig tänker lämna sin hundmördarman: – David är mycket viktigare för mig än er fåniga realityserie!
Annons

Förra veckan kom nyheten om att MTV valde att klippa banden med familjen Evans-Eason. Jenelle Evans, 27, kommer alltså inte längre att vara ett ansikte som tittarna får följa i realityserien  Teen Mom 2. Och orsaken till detta var att David Eason, som Jenelle gifte sig med 2017 och har dottern Ensley Jolie, 2, med, mördade familjens franska bulldog Nugget brutalt och sedan spred videoklipp från hundmordet och skröt om det på nätet.

Annons

– Sedan den 6 april har vi slutat filma med Jenelle Eason och har inga planer på att dela hennes berättelse i den kommande säsongen, sa en representant från MTV till TMZ och fortsatte:

– MTV avslutade relationen med David Eason för över ett år sedan, i februari 2018, och har har inte filmat nya avsnitt av Teen Mom 2 med honom sedan dess.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

David sparkades från början från serien efter att ha uttalat homofobiska kommentarer. MTV ska ha försökt att undvika att behöva ha något med honom att göra under en lång tid eftersom han varit hotfull mot flera av tv-kanalens anställda.

Men incidenten med hunden ska alltså ha varit droppen som fick bägaren att rinna över även vad gällde Jenelle. Produktionen ville inte ha något att göra, med vad de såg som en total katastrof.

Enligt tidigare uppgifter till TMZ har David dessutom sedan länge en historia av att ha publicera videoklipp online där han stolt visar upp sina vapen hemma. Han har även flertalet gånger blivit anklagad för våld i nära relationer.

Vägrar lämna mördarmaken

Och för den som tvivlade står det nu enligt nya uppgifter på sajten Hollywoodlife klart att MTV gjorde rätt i att bryta alla samarbeten med Jenelle. Jenelle ska nämligen ha krävt ett telefonmöte med producenterna, vilka David tidigare hotat till livet, och under detta möte förklarat att hon inte hade någon som helst förståelse för varför de inte längre ville filma med David. Han hade ju faktiskt bett om ursäkt, både för mordhoten mot dem och för att ha mördat Nugget.

– Varför kan ni inte bara glömma det tråkiga som har hänt och försöka gå vidare?, ska Jenelle ha frågat.

När producenterna förklarade för henne ännu en gång att de inte ville komma så mycket som i närheten av hennes galne man igen, så ska Jenelle ha svarat dem att hon inte hade några planer på att lämna David eftersom hon ”inte alls varit hög på knark då hon från början gift sig med honom”. Dessutom, förklarade den unga mamman klart och tydligt, så är David väldigt mycket viktigare för henne än vad deras fåniga realityserie är.

Foto: TT, Instagram

Läs också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…