Unga tv-mamman förlorar vårdnaden om sonen – igen

Unga tv-mamman förlorar vårdnaden om sonen – igen
Jenelle Evans som är känd från MTV:s Teen Mom har ännu en gång gått upp i rätten mot sin mamma Barbara för att få tillbaka vårdnaden över sin nu 7-åriga son Jace.
Annons

”Teen Mom”-profilen Jenelle Evans, 26, fick sitt första barn när hon var 18 år under. Ett år senare bestämde hon sig för att tillfälligt skriva över vårdnaden om hennes son Jace, 7, till sin mamma Barbara Evans. Allt efter att åren har gått har Barbara haft kvar vårdnaden då Jenelle haft en tveksamma livsstil med droger, alkohol och nya pojkvänner som kommer och går.

Annons

Men nu har tillslut Jenelle skärp till sig och har fått ytterligare två barn – Kaiser, 2, och nyfödda dottern Ensley – och planerar sitt stundande bröllop med fästmannen Nathan. Allt hon vill är nu att få tillbaka vårdnaden om sin son.

Annons

Under onsdagen gick mor och dotter upp i rätten för att en gång för alla avgöra vem som skulle ha vårdnaden om Jace. Och det gick inte till Jenelles fördel… Mamma Barbara fick behålla vårdnaden.

En positiv grej för Jenelle är dock att hon nu har ett besöks-schema med sonen.

– Jag är inte längre begränsad efter vad min mamma säger om att få träffa min son. I denna stunden är det allt jag bryr mig om. Jag vill bara spendera tid med honom, sa Jenelle till EOnline direkt efter rättegången.

Busy making memories. #SplishSplash #FlipFlops ?☀️

A post shared by Jenelle Evans (@j_evans1219) on

Son tv-tittarna har kunnat se har Jenelle ofta bråkat med sin mamma just över att få mer tid med sin son. Något hon inte haft rätt till då Barbara har fått bestämma det. Men nu får alltså Jenelle enligt rätten, träffa Jace under helger, storhelger och semestertider.

– Han kommer att komma hem en dag, sorgligt nog var den dagen inte idag.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…