Unga mammor-Linn om hjärtesorgen efter nya romansavslöjandet

Linn Andersson om hjärtesorgen efter att ha blivit dumpad av nya killen.
För bara någon vecka sedan avslöjade Linn Andersson från Unga mammor att hon blivit kär på nytt. Men nu har hon gått från kär till hjärtekrossad.
Annons

Unga mamman Linn Andersson hann bli en riktig Unga mammor-profil under de tre säsonger som hon var med i programmet. När Linn introducerades i programmet var hon gravid med sitt först barn, som hon väntade ihop med pojkvännen Marcus Malm. Lyckan var total när dottern Tindra kom till världen.

Annons

Tillsammans med Marcus och Tindra levde Linn det liv hon alltid önskat. Kärleken spirade mellan de nyblivna föräldrarna, som snart tog nästa stora steg i relationen. Framför tv-kamerorna friade Marcus till Linn under en romantisk spa-resa i säsong 4. Svaret blev ett rungande ja från en märkbart chockad Linn.

– Jag trodde aldrig att du skulle fria, sa Linn Andersson förvånat i Unga mammor.

Annons: Känns ditt hår torrt och slitet? Hos Hårkontroll hittar du allt du behöver för att skapa ditt drömsvall!

Men kärlekssagan fick slut. I november förra året bröt paret förlovningen och gick skilda vägar.

Jag och Marcus är inte tillsammans längre. Ingen av oss har varit otrogen, det har inte hänt något sådant. Vi är bara inte bara för varandra längre”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

Efter uppbrottet har Linn och Marcus haft delad vårdnad över Tindra. På varsitt håll har de skaffat nya boenden och för bara någon vecka sedan avslöjade Linn att hon gått vidare i kärlekslivet. På sin blogg berättade hon om sin nya romans och känslorna hon fått för honom.

Nu har jag snott med mig hans tröja hem också, haha. Är ju bara för mysigt! Saknar den där killen…, särskilt på kvällen när man ska sova. Men nu när Tindra är här får jag massor av annan kärlek från henne. Är i alla fall jätteglad och helt sprudlande i min kropp! Ska passa på att bara njuta för vet inte när jag kände såhär senast, när jag var 16 år typ...

”Olyckligt kär”

Men trots de starka känslorna kommer nu Linn Andersson med dystra nyheter. Killen hon träffade har gjort slut. I en video på Youtube berättar hon öppet om hjärtesorgen.

– Jag var verkligen jättekär och jag kände att vi passade så bra och allting klickade. Han har träffat Tindra och allting kändes så himla perfekt hela tiden. Nu har han bestämt att vi inte ska träffas mer. Alltså jag är så ledsen, jag känner verkligen att jag är olyckligt kär, säger Linn i videon.

Linn förklarar att hennes sorg känns lite bättre för varje dag som går, men ibland tar känslorna och tankarna över.

– För bara någon vecka sedan var allting så himla bra och som vanligt – och nu är allting så dåligt. Det känns som att det blir bättre för varje dag, men sedan kommer det tillbaka hela tiden och jag bryter ihop och blir ledsen och jag orkar inte jobba, jag orkar ingenting, säger hon och konstaterar:

– Det är fruktansvärt.

På sin blogg skriver Linn Andersson mer om de tunga känslorna. Hon skriver att hon får styrka genom dottern Tindra och sina vänner, men också att uppbrottet har påverkat hennes syn på att bli kär igen.

”Jag kommer ju alltid ha kärleken till mitt barn i mitt liv, men just nu känner jag en rädsla för att bli kär, vill dock inget så mycket som det, och med någon som känner samma tillbaka denna gången”, skriver hon i ett inlägg.

FOTO: Johnny Wohlin/Viafree, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…