Underkläderna alla influencers älskar just nu – här hittar du dem

Lace Laboratory
Underklädesmärket Lace Laboratory syns överallt på influencers Instagram och hyllas för den fina designen och för hur sköna dem är. Här kan du köpa de drömmiga underkläderna som alla älskar just nu.
Annons

Ni har säkert sett underklädesmärket Lace Laboratory (reklamlänk via Apprl) på influencernas Instagrams. Bloggaren Margaux Dietz, 28, hyllar underkläderna och har sagt att det är bästa trosorna hon har haft, skriver företaget på sin hemsida.

Annons

Entreprenören Isabella Löwengrip, 28, har också hyllat trosorna. På sin blogg skriver hon:

”Jag har bytt ut alla mina undies till Lace trosor nu. Jag är helt såld! Dom sitter fantastiskt på och känns otroligt lyxiga”.

Företaget grundades för cirka ett år sedan av entreprenörerna Faye Flensburg och Felicia Lönnqvist som ville skapa bekväma och billigare spetstrosor. De skriver själva på sin hemsida att de var trötta på att behöva rucka på kvalitet, design och pris för att känna sig bekväm, snygg och välklädd. Vad som kännetecknar trosorna är de små provrören som de ligger i och det har har gjort succé på Instagram.

Provrören som trosorna ligger i är gjorda av plast och kan bli återvunna och man kan också använda dem till flera saker än just bara en trosförpackning. Grundarna tipsar på sin hemsida om att rören kan användas som schampo-behållare när du reser eller en snyggare förpackning som du kan ha dina tamponger i.

Här kan du köpa trosorna från Lace Laboratory:

 

Lace Laboratory

Röda trosor i spets, Bordeaux hangover. Här hittar du dem (reklamlänk via Apprl) .

Lace Laboratory

 

Rosa trosor, Cotton Candy, kan du hitta här (reklamlänk via Apprl) .

 

Lace Laboratory

Lace Laboratory
Den populära lilla rese-påsen du kan förvara dina trosor i kan du hitta här (reklamlänk via Apprl) .

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…