TV4-tittarnas glädje över Tildes förändring i Efter fem

TV4-tittarna hyllar Tilde de Paula för hennes förändring i Efter fem på TV4.
Bilden på Tilde de Paula efter torsdagens Efter fem hyllas nu stort av TV4-tittarna. Flera uttrycker nu sin uppskattning över Tildes nya och annorlunda frisyr.
Annons

Tilde de Paula Eby, 46, slutade under hösten som programledare för TV4:s Nyhetsmorgon för att istället arbeta med nya programmet Efter fem. Uppbrottet blev ordentligt uppmärksammat då Tilde varit en del av Nyhetsmorgons team i hela 17 år.

Annons

Det var i januari som Tilde alltså gick vidare till en ny, stor utmaning, nämligen att programleda direktsända Efter fem som hade premiär då. Efter fem sänds på TV4 mellan 17.00 och 19.00 – och det var många och långa förberedelser inför premiären.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

På Instagram tackade Tilde för allt stöd hon fick från tittarna inför första avsnittet.

Premiären av @efterfem är nu gjord! Jag vill skicka världens största TACK till alla er som tittar och tar er tid att skriva uppmuntrande och peppande! Det betyder så mycket mer än ni tror!” skrev Tilde på Instagram i januari.

Tildes nya look uppskattas av många

Nu börjar programledaren förmodligen bli varm i kläderna efter att ha några månader som programledare på kvällarna. Fokus på programmet ligger på heta ämnen och det är nya gäster varje dag. Under torsdagens sändning gästade exempelvis Peg Parnevik, 23, som pratade om syskonbråk, kvinnohyllningar och ett annat samtalsämne var ”generations-ångest”, då det visat sig att var fjärde 90-talist söker akutpsykvård.

På programmets Facebooksida har många hyllat torsdagens program, men framför allt Tilde som programledare. På en bild där Tilde ler stort har hon en lite annorlunda frisyr än vad tittarna är vana vid att se henne i – och i kommentarsfältet hyllas hon för förändringen.

”Så supersnygg du är denna frisyr du har idag. Jag blir så glad när jag ser och lyssnar på dig”, skriver en Facebookanvändare och flera andra stämmer in:

”Wow va fin du är”

”Så himla fin i håret du är”

”Vackra fina Tilde”

LÄS MER: Tilde de Paula Ebys chock efter missen i Efter fem: ”Förlåt!”

LÄS MER: Tilde de Paula Ebys känslosamma ord i Renées brygga: ”Förlåt”

FOTO: TT/Henrik Montgomery, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…