Tittarna rasar mot Jessica Frejs klädsel i Nyhetsmorgon

Jessica Frej i Nyhetsmorgon med Maria Forsblom
Under söndagssändningen av Nyhetsmorgon i TV4 lagade kocken Jessica Frej mat utan förkläde. Nu reagerar tv-tittarna starkt över hennes val av klädsel.
Annons

I helgen var det kokboksförfattaren Jessica Frej, 29, som stod för matlagningen i morgonprogrammer Nyhetsmorgon på TV4. På menyn stod enkel och mättande mat som passar när man egentligen inte orkar laga mat. Bland annat en vitlökssoppa och en grönkålspasta med valnötter.

Men det var inte bara maten som fångade TV4-tittarnas uppmärksamhet, utan även Jessica Frejs kläder. I tv-rutan stod Jessica och lagade mat iklädd en grön klänning och ett leopardmönstrat hårband. På varje sida av ansiktet hängde en slinga hår ner – till tittarnas förfäran.

Annons

Annons

I kommentarsfältet på Nyhetsmorgons facebook-konto reagerar nu flera starkt på hur Jessica Frej var klädd. Bland annat för att hon inte hade något förkläde och för att håret hängde fritt.

”Varför detta hår som hänger? Är man kock borde man veta bättre”, skriver en tittare.

”En kock utan förkläde… igen…”, skriver en annan.

”Vi som tittar uppfattar många gånger att det ser ohygieniskt ut. Händer med ringar och på munnen och på håret som hänger lös är AY AY!”, skriver ännu en.

”Syns inte i bild”

I kommentarsfältet har Jessica Frej valt att svara på den kritik hon mötts av.

”Lovar att inte spilla, har hittills alltid gått bra”, skriver hon som svar på en kommentar om förklädet.

Jessica Frej förklarar även att allt hon gör under matlagningen i Nyhetsmorgon inte alltid syns i bild.

”Alla gånger vi tvättar händerna syns inte i bild. Kläderna är såklart rena. I restaurangkök krävs såklart kockkläder, här kan man hålla samma hygiennivå som hemma då det bara lagas och äts av oss som är här”.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…