TV4-reportern drabbas av panik i Nyhetsmorgon: ”Fruktansvärt”

Marcus Noterius i en isvak
Nyhetsmorgons reporter Marcus Noterius bjöd TV4-tittarna på ett spännande inslag när han hamnade i det iskalla vattnet i direktsändning.
Annons

Under tisdagens avsnitt av Nyhetsmorgon var det Soraya Lavasani, 36, och Jesper Börjesson, 48, som var programledare. Sist duon var med i direktsändning drabbades de båda av ett skrattanfall efter att Soraya gjorde en annorlunda koppling till doften av citrusfrukten yuzu.

Annons

Youtube-kocken Johan Hedberg, 45, eller Matgeek som han kallas i sina sociala medier-kanaler, var på besök vid tillfället och kunde inte heller hålla leendet tillbaka när Soraya kommenterade att frukten luktade gummi.

– Alltså gud, det här kommer inte att sluta bra på något sätt, sa den inbjudne gästen innan de fortsatte matlagningsinslaget i en fnittrig anda.

Marcus Noterius får panik i vaken

Men i tisdags fick TV4-tittare inte bara hänga med duon i studion, utan även följa med den flygande reportern Marcus Noterius, 43, när han badade isvak. Syftet med inslaget var att visa hur man tar sig upp ur det iskalla vattnet ifall man råkar trilla i under en skridskotur eller promenad. Men Marcus var troligtvis inte beredd på hur kallt det faktiskt skulle vara i vaken – och får en chock när den låga temperaturen når honom.

Nyhetsmorgon har lagt upp ett klipp på Marcus i vattnet på sitt Facebookkonto. Efter att han har hoppat i kan han knappt få fram en mening:

– Jag kan inte prata… fruktansvärt kallt, säger Marcus.

Instruktören märker hur reportern sakta men säkert börjar lugna sig och frågar hur det känns.

– Hur känns det, det är kallt. Men nu kan jag prata i alla fall. Men jäklar vad jag for i, jag kunde ju inte andas, säger Marcus och skrattar.

Under ett par dramatiska sekunder kämpar reportern för att ta sig upp ur vattnet. Nu hyllas han för sin insats i kommentarsfälten:

”Tack för att du gjorde min morgon till topp 5”, skriver en tittare.

”Marcus, vilken underbar person du är!”, skriver en annan.

Se hela klippet här:

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…