Jenny Alversjös nya kärleksbesked efter skilsmässan

TV4-programledaren Jenny Alversjös nya kärleksbesked efter skilsmässan
Tidigare i år berättade Jenny Alversjö att hon och maken Patrik Larsson valt att gå skilda vägar efter elva år tillsammans. Nu berättar hon för Hänt att hon börjar bli redo för att dejta igen.
Annons

TV4-programledaren Jenny Alversjö, 44, är ett välkänt ansikte för många och hon syns ofta i Nyhetsmorgon där hon guidar gästerna mellan allvarsamma ämnen men också till skratt.

Tidigare i år bekräftade programledaren att hon och maken Patrik Larsson valt att skilja sig.
Det bestämde makarna bara ett år efter att de hade förnyat sina löften efter 10 år som gifta.

Jenny Alversjö har flyttat från den gemensamma bostaden till en hyresrätt i Stockholms innerstad och har barnen Leo, 13, och Olivia, 16, hos sig varannan vecka. Jenny Alversjö har tidigare sagt till Hänt att hon och Patrik fortfarande är vänner.

Annons

Annons

– Livet är för kort för att stanna kvar och inte ta de där viktiga besluten. Det funkar, jag hyr en lägenhet så länge i stan och vi har barnen varannan vecka och vi är absolut vänner även om det förstås alltid är en massa känslor inblandade, sa Jenny Alversjö till Hänt kort efter beskedet.

Hoppas på att få träffa någon

När Hänt pratade med Jenny Alversjö på röda mattan under Svenska Hjältar-galan berättade hon glatt om sin syn på framtiden, att hon en dag hoppas på att få träffa någon ny.

– Jag är singel och trivs bra med det. Jag jobbar så mycket så det känns som att det är tittarna jag dejtar. Men såklart så hoppas jag på att få träffa någon. Det är svårt att lämna ett långt förhållande och det tar tid innan man är redo att dejta igen, men jag börjar komma dit, säger Jenny Alversjö till Hänt.

Jenny förklarar också att hon vill att den hon dejtar ska i första hand vara snäll.

– Att vara snäll är underskattat. Det är jätteviktigt att vara det, säger hon.

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…