TV4-profilens stora miss i Nyhetsmorgon: ”Vad menar du?”

TV4-profilens stora miss i Nyhetsmorgon:
Jenny Alversjö trodde att årets bachelor Niclas Lij skulle avslöja en hemlighet i "Nyhetsmorgon" – något som han själv var helt omedveten om. – Jaha, du vet inte om det här? säger en förvirrad programledare.
Annons

Det under söndagens ”Nyhetsmorgon” som stor förvirring uppstod i studion. Programledaren Jenny Alversjö, 43, hade med sig årets ”Bachelor” Niclas Lij, 32, via videosamtal för att prata lite innan dokusåpan finalavsnitt, som sänds på tisdag.

Annons

Det var också tänkt att årets bachelor skulle avslöja för tittarna att det blir en ny säsong av kärlekssåpan nästa år, något som programledaren hade hintat om hela morgonen, men planen gick inte riktigt som tänkt. Niclas Lij hade nämligen ingen aning om att han skulle vara med på något avslöjande, så när Jenny Alversjö försökte leda in honom på ämnet uppstod minst sagt stor förvirring i studion.

Annons

– Vi har en liten ”Bachelor”-bomb. Vi kommer vara först i ”Nyhetsmorgon”, säger Jenny Alversjö till Niclas Lij i programmet.

– Vad menar du?, svarar han förvånat.

– Jaha, du vet inte om det här? säger en förvirrad Jenny Alversjö.

Programledaren tvingades därefter ta över hela avslöjandet och berätta att det blir en ny säsong. Men även om årets bachelor inte hade koll på att det skulle bli en ny säsong, var han snabbt redo att ge framtida deltagare tips inför sin medverkan.

– Ska man vara med i ”Bachelor” är det mer krävande än vad man tror. Det är verkligen viktigt att man är redo att hitta kärleken, det är prio ett, säger Niclas Lij i ”Nyhetsmorgon”

Finalen av ”Bachelor – När leken blev allvar” sänds på tisdag klockan 21.00 på Sjuan.

Foto: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…