TV4 avslöjar: Här är alla deltagarna i nya ”Farmen VIP”

TV4 avslöjar: Här är alla deltagarna i nya
Nu avslöjar TV4 vilka kändisar som kommer att kämpa mot varandra i dokusåpan "Farmen VIP". Det är en högst brokig skara, men reglerna är desamma som alltid.
Annons

TV4:s dokusåpa ”Farmen” har ännu inte satt sin sista potatis. Programmet kommer tillbaka i en ny tappning, redan 19 mars. Nu presenteras deltagarna i ”Farmen VIP” – en kändisvariant av programmet.

Precis som i tidigare säsonger kommer deltagarna att få prova på hur det är att leva på en bondgård som man gjorde för hundra år sedan, utan moderna bekvämligheter. Programledare som vanligt är Paolo Roberto, 49.

Annons

Den forna Army of lovers-sångerskan Camilla Henemark, 53, är en av deltagarna. Hon provade förra året på att vara med i ”Biggest Loser VIP”. Även före detta fotbollsproffset Glenn Hysén, 58, kommer att vara med, liksom höjdhoppslegenden Patrik Sjöberg, 53, och proffsboxaren Klara Svensson, 30.

På gården kommer också artisten Samir Badran, 27, att kämpa om titeln som ”Årets Farmare”, liksom ”Bonde söker fru”-stjärnan Sigrid Bergåkra, 44.

Annons

Men de är inte de enda…

Spana in alla deltagare i ”Farmen VIP”:

FOTO: TV4

Dela på:
Annons
Laddar