TV3-profilens miss – nobbades under dejten i programmet: ”Stelaste jag varit med om”

TV3-profilens miss – nobbades under dejten i programmet:
Tv3-profilen William Hultkranz bjuder ut sin förälskelse i "Hemliga beundrare" – men blir dissad.
Annons

Tv3-profilen William Hultkrantz, 21, fick för ett år sedan visa upp sin personlighet för svenska folket i tv-programmet ”Ung och bortskämd”. Dock slutade han inte upp som vinnare i programmet utan fick erkänna att han var rätt bortskämd. Nu har han prövat lyckan i kärlek istället och uppvaktat Erika Saravia i programmet ”Hemliga beundrare”. Men han blev ingen vinnare där heller.

Annons

– Utseendemässigt har jag ingen speciell typ där är det väldigt individuellt, men jag har lite svårare för typiska Stureplans-killar som slickar hummer och vaskar champagne, så jag får väl hoppas att det inte är en sån som dyker upp på dejten, säger Erika innan hon fått veta vem hennes hemliga beundrare är.

William och Erika hade haft lite kontakt i ett halvår och han ville bjuda ut henne för att se om det kunde leda till mer än bara vänskap i framtiden. Men Erika är rädd redan innan för att det ska vara en person som hon givit fel intryck till.

– Jag är väldigt social av mig, jag har lätt att prata om saker är väldigt öppen och har lätt att bjuda på mig själv. När killar hör av sig till mig blir det lätt att man är social och trevlig tillbaka och ger falska förhoppningar, jag är rädd att personen som sitter här har tolkat hur jag är som person flirtigt så kanske det inte är så alls, säger hon.

När William kommer in i rummet så säger Erika ”Nej” utan att han hör och förklarar för honom att hon hade en aning om att det kunde vara han som bjudit ut henne.

– William glad, social, trevlig och han bjuder på sig själv. Det är väl lite därför vi haft kontakt för jag tycker han är härlig att hänga med, säger hon.

Annons

Erika berättar att deras kontakt är på Snapchat och att han kallat henne gulliga smeknamn trots att de inte känner varandra men att Erika inte har tagit det seriöst, . Och det märktes på dejten att det här inte var någonting hon ville.

– Det var den stelaste dejten jag varit på, säger hon.

Erika har tidigare tackat nej till dejter när William frågat och tycker att de är väldigt olika som personer. Och det står hon fast vid när dejten leder mot sitt slut också och berättar att hon känt redan lång innan att de inte kan vara mer än vänner. Och det berättar hon för honom i slutet av dejten.

– Alltså det var inget pirr i magen för min del och det har det inte varit innan heller, avslutar Erika.

Foto: TV3

Dela på:
Annons
Laddar