Lauren Goodgers skräckupptäckt efter ingreppet: ”Skojar inte”

Lauren Goodger poserar
Tv-kändisen Lauren Goodger blev livrädd när hon såg bilderna på sig själv efter skönhetsingreppet. Och tänker inte göra om det efter det hemska resultatet.
Annons

Kommer ni ihåg den obehagliga filmen The Mask som Jim Carrey, 57, spelade 1994? Så tyckte den brittiska tv-kändisen Lauren Goodger, 32, att hon kom att se ut i sitt ansikte efter en filler-behandling.

Annons

Lauren känner ni säkert igen från bland annat realityshowen The only way is Essex som gick på tv från 2010 till 2012. Serien handlade om Lauren och hennes förhållande med sin dåvarande pojkvän Mark Wright, 32. Hon har även varit med i programmet Dancing on ice och Celebrity Big brother.

Det var till New! Magazine som hon berättade om sitt ingrepp. Hon förnekar att hon har rumpimplantat, men erkände att hon har filler och botox vid käkarna.

Annons

”När jag hade fått filler vid min käke tänkte jag först ”wow” men sen när svullnaden hade lagt sig, jag skojar inte nu, men jag såg ut som The Mask”, berättade hon för New! Magazine.

Lauren Goodger berättade att hon några dagar senare hade bestämt sig för att aldrig mer göra fillers i ansiktet igen.

Inga fler fillers – men kanske fler ingrepp

Lauren berättade för New! Magazine att hon inte har några operationer inplanerade just nu. Men att om hon får barn så kanske hon kommer att fixa brösten och även hennes näsa, eftersom hon inte kan andas ordentligt ur den just nu.

Hon öppnade även upp sig om sitt kärleksliv till New! Magazine och berättar att hon just nu är singel och rädd för att bli kär igen. Tidigare var Lauren Goodger tillsammans med den tidigare brottslingen Joey Morrisson mellan 2016 och 2018. Hon kommenterade dock förhållandet med Joey som något hon ångrar.

”Jag ångrar att jag gav två och ett halft år av mitt liv till någon som har suttit i fängelse”, sa hon till New! Magazine.

Se bilder på Lauren Goodger efter ingreppet här:

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…