Travis Barker ryktas vara Kourtney Kardashians nya romans

Travis Barker Kourtney Kardashians ryktade romans
De har varit vänner i flera år, men nu efter att Kourtney Kardashian fått ”dejta av sig” med betydligt yngre killar, menar källor att hon är redo att ta nästa steg med trummisen Travis Barker.
Annons

Realitystjärnan Kourtney Kardashian, 39, känd från tv-serien Familjen Kardashian, och Scott Disick, 35, var ett par i över nio år. Tillsammans har de barnen Mason, 9, Penelope, 6, och Reign, 4.

Det var ett av-och-på-förhållande som tog slut för gott 2017, bland annat till följd av familjen Kardashians ökända familjesemester på Costa Rica där de bland annat hittade en tjej i Scotts badrum som han vid ett obevakat ögonblick raggat upp.

Sedan det officiellt tog slut har Kourtney gått vidare från sitt ex och dejtat en rad olika killar. Sajten Radar Online rapporterar att hon bland annat har dejtat före detta amerikanska fotbollsspelaren och modellen David Dee Duron. Men eftersom att han bodde i Miami och Kourtney i Kalifornien, förväntade hon sig inte att förhållandet skulle leda någonstans.

Annons

Enligt uppgifter ska hon också ha synts flirta med sångaren John Meyer i december. Hon har också kopplats till forna One Directon-medlemmen Liam Payne, 25, och haft ett tvåårigt förhållande med modellen Younes Bendjima, 25.

Travis Barker har alltid haft intresse

Nu ryktas det om att Kourtney har funnit kärleken på nytt – i ingen mindre än trummisen från Blink 182; Travis Barker, 43. Kourtney och Travis har varit vänner i flera år, men enligt källor verkar det som att de möjligen är på gränsen till att ta relationen till nästa nivå.

– Ända sedan Kourt blev singel så har de kommit närmare och närmare varandra, till den punkten att han stannar hemma hos henne i smyg nu, berättar en källa för Radar Online.

Själva hävdar de att de bara är vänner, men relationen mellan dem håller på att utvecklas till något mer bakom kulisserna.

– Deras vänskap håller definitivt på att bli romantisk, vilket har överraskat henne, berättar en närstående källa.

Travis har tydligen alltid haft ett intresse för Kourtney, men har blivit lämnad på hyllan medan hon fått uppleva sina fantasier med att dejta mycket yngre killar. Nu är dock Kourtney äntligen redo att utforska saker.

– Hon håller verkligen på att falla för honom, berättade källan för Radar Online.

FOTO: IBL/Kristina Bumphrey, IBL/Mediapunch

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…