Tolv år yngre pojkvännen avslöjar sanningen – om relationen med Carina Berg

Tolv år yngre pojkvännen avslöjar sanningen – om relationen med Carina Berg
I november avslöjade Carina berg att hon hittat kärleken i fotbollsspelaren Erik Johansson efter skilsmässan från Kristian Luuk. Men nu avslöjar den tolv år yngre pojkvännen sanningen om deras relation.
Annons

Det var i mitten av november förra året som programledaren Carina Berg, 40, meddelade att hon hade hittat kärlenen igen efter skilsmässan från Kristian Luuk, 51, ett år tidigare. Den här gången är det den 12 år yngre fotbollsspelaren Erik Johansson, 28, som har fångat hennes hjärta och på Instagram visade paret upp sina känslor för varandra.

Men nu avslöjar Erik Johansson med en ny bild att förhållandet hade pågått längre än så. På Instagram har han nämligen publicerat ett minst sagt romantiskt foto tillsammans med Carina Berg, med en bildtext som avslöjar att paret varit tillsammans i ett halvår.

Annons

”Alltså, medvinden sen september!”, skriver han.

View this post on Instagram

Alltså, medvinden sen september!

A post shared by Erik Johansson (@erikjohanssons) on

I kommentarsfältet har flera andra kändisar hyllat parets kärlek. Bland annat har  Kristin Kaspersen, 48, kommenterat två röda hjärtan, medan skådespelaren Celie Sparre, 30, har lämnat två emojis med hjärtan som ögon.

Carina Berg och Kristian Luuk skilde sig från varandra efter tolv års äktenskap hösten 2016.

FOTO: IBL, Instagram

 

Dela på:
Annons
Laddar