Tittarna rasar efter soldoktorns nya bränna i TV4 – slår alla rekord: ”Ingen bra förebild”

Tittarna rasar efter soldoktorns nya bränna i TV4 – slår alla rekord:
Doktor Mikael Sandströms senaste solbränna i TV4 väcker minst sagt starka reaktioner hos tittarna. "Jisses Amalia", skriver en.
Annons

Mikael Sandström, kanske mer känd som ”Soldoktorn” i TV4:s ”Nyhetsmorgon”, brukar i början av varje år komma hem från en solig semester i Thailand. De senaste åren har hans solbränna efter resan blivit en het snackis på nätet och det här året är inget undantag.

Annons

När Mikael Sandström nyligen återvände till tv-programmet för att ge svar på vårdfrågor stal hans nya hudton återigen uppmärksamheten. I en video som publicerats på Nyhetsmorgons Instagram kommenterar upprörda tittare hans solkyssta hud.

”Det är ingen bra förebild för ungdomar av se en läkare med en sånt solbränn hy, dessutom ser ut helt onaturligt.Men roligt endå att du kommer tillbaka!”, skriver en.

”Som han ser ut!”, skriver en annan.

”Jisses Amalia…välldigt brunbränd”, skriver en tredje.

Annons

Vissa andra tittare är upprörda över att doktorns solbränna ens diskuteras och rycker direkt ut till hans försvar i kommentarsfältet.

”Har ni inget annat att göra än att sitta och kritisera honom?? Antar att ni inte har läst vad denna post handlar om….. Är väl upp till var och en hur man solar och vilken solfaktor man använder!!! Skärp er!!!”, skriver en.

”Alltid samma tjafs om dr Mikaels solbränna”, skriver en annan.

Best of doktor Mikaels alla solbrännor genom åren

Foto: TV4 

Dela på:
Annons
Laddar