Därför saknades Samir i TV4: ”Har bokat av allt”

Därför saknades Samir i TV4:
Viktor Frisk fick göra intervjun i Nyhetsmorgon själv. Samir Badran ställde in och det blev ett ovanligt djupt samtal med programledaren Tilde de Paula Eby.
Annons

Under söndagsförmiddagen uppmärksammades artisterna Samir Badran och Viktor Frisks framgångar. Nu släpper de en bok om den tuffa väg de vandrat de senaste åren och duon var inbokade till TV4:s direktsändning för att intervjuas av programledaren Tilde de Paula Eby.

Annons

Men när intervjun började var det bara Viktor Frisk som satt i TV4-soffan.

– Samir skulle vara här, är inte med, han har bokat av alla offentliga uppträdanden för han mår inte 100, säger Tilde de Paula Eby.

Det var för två veckor sedan som Samir meddelade att han blivit utbränd och inte alls mådde bra. I samma veva meddelade han att han tar en paus från allt jobb.

Annons

– Vi pratar varje dag, men vi pratar inget jobb överhuvudtaget. Och vi försöker pusha honom i rätt riktning. Vi båda två har nog kommit till insikt med att vi måste ta det lugnt och ta hand om varandra, säger Viktor i Tv4:s direktsändning.

Samir Badran har till att börja med bokat av allt under november månad.

Viktor Frisk: ”Mådde rent utsagt kasst”

Att hjälpa Samir genom den tuffa tiden är en självklarhet för Viktor. Han berättar ärligt om att han själv kämpat med psykisk ohälsa sedan många år, och när karriären med Samir tog fart blev det desto värre.

Många intervjuer och pressade scheman tog hårt på honom. Viktor minns en gång när de var inbokade för intervju i just Nyhetsmorgon och paniken tog överhand.

Annons

– Under den där tiden var det skit, jag mådde rent ut sagt kasst. Jag kommer ihåg att det var någon gång, när vi skulle vara här och då hade folk sagt ”nu åker ni hit, ni ska göra det här”, och det var mediaplan. Jag kommer ihåg att jag satt här och bara ”jag vill inte, jag vill bara härifrån, jag vill inte vara här”, säger han och konstaterar därefter:

– Jag är en stark människa, men förr-förra sommaren där, det var…

Det var dock inte bara en press på honom som artist. Samtidigt hade han vid den tiden personliga relationer som gjorde ont ända in i hjärtat.

– Det som härdar en och inte dödar gör en väldigt mycket starkare och det är det jag försöker tänka, det är därför det har blivit bra. Det är därför jag kan må bra idag, jag gillar att ha kul och jag gillar att göra saker med Samir. Samir och Viktor har blivit en start på livet, säger han.

Se hela intervjun med Viktor Frisk här:

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…