”Temptation Island”-Jespers oväntade dejt med tv-profilen: ”Ganska läskigt”

Tv-profilerna träffade varandra i en dokusåpa, men efter programmet fick en av dem känslor för den andra. Nu bjuder Jesper Bengtsson ut Victoria Wiklund på dejt i ”Hemliga beundrare” på TV3.
Annons

Jesper Bengtsson, 22 och Viktoria Wiklund, 30, träffades för första gången i dokusåpan ”Temptation Island” i Kanal 5. Men under sin medverkan hade de helt olika roller. Han var där med sin flickvän för att sätta sitt förhållande på prov, och hon var där som singeltjej.

Annons

När det efter programmet tog slut mellan Jesper och hans flickvän fattade han ett intresse för Victoria. Nu har han bjudit ut henne på en hemlig dejt i programmet ”Hemliga beundrare” i TV3 för att se om hon tycker samma som honom.

– Redan från första gången som jag träffade dig så tänkte jag att det här är ingenting som växer på träd. Du hade någonting, personligheten blandat med ditt utseende, du var unik. Men då hade jag flickvän och var dedikerad till att det skulle vara vi, säger han till Victoria.

Victoria är några år äldre än Jesper och är en aning skeptisk till deras åldersskillnad, och under hela tiden de känt varandra har hon inte sett honom som något annat än en vän.

Annons

– Första gången jag träffade Jesper så var han upptagen, så därför har han varit placerad långt bort i ett fack som inte har varit aktuellt. Det blir ju ganska läskigt när man känner någon och helt plötsligt ska blanda in känslor på det, säger Victoria i programmet.

Men det hela slutar med att de bestämmer sig för att gå på en dejt till. Och när de säger hejdå till varandra blir det till och med en kyss.

Foto: TV3

Dela på:
Annons
Laddar