Äntligen: Se teasern till Game of Thrones sista säsong här

Game of Thrones teaser säsong 8
Efter vad som känns som en evighetslång väntan släpper HBO äntligen en liten glimt av Game of Thrones sista säsong. Kolla in teasern här! Premiär i april nästa år.
Annons

I november meddelade streamingtjänsten HBO att Game of Thrones åttonde säsong har premiär i april nästa år. Sist fansen fick se karaktärerna i den storslagna fantasyserien var 2017 och förhoppningarna på den avslutande säsongen är minst sagt skyhöga.

Väntan mellan säsong 7 och 8 har varit rekordlång, men vi kommer inte att bli besvikna. HBO har inte snålat med produktionen i de återstående avsnitten, som utlovas vara något alldeles extra. Säsongen kommer ha sex avsnitt, vilket kan uppfattas som lite. Men just därför är skådespelarna och produktionen extra måna om att varenda detalj av de sista Game of Thrones-timmarna ska bli så bra som möjligt.

”Döden stirrar dem i vitögat”

Nu har den allra första teasern för Game of Thrones säsong åtta släppts på Youtube. I drygt 55 sekunder får vi en liten tjuvtitt på vad som komma skall och nu är det tydligare än någonsin att vintern är på väg.

Annons

Entertainment Weekly fick tidigare i höstas exklusivt material från den sista säsongen och kunde avslöja att den inleds med Jon Snows och Daenerys Targaryens intåg i norden.

– Alla dessa olika karaktärer går nu samman för att möta en gemensam fiende, samtidigt som de handskas med sitt förlutna och definierar vilka sorts personer de vill vara när döden stirrar dem i vitögat, sa seriens producent Bryan Cogman, 39, i intervjun med nöjestidningen.

Förhoppningsvis kommer det avslutande kapitlet ge oss svaret på vem som får sitta på järntronen. En sak är i alla fall säker, och det är att den stora striden mot ”The white walkers” är ett faktum sedan de rev muren i slutet av säsong 7. Vintern närmar sig, men vi hoppas den passerar fort så att vi slipper denna olidliga väntan.

Se den nya teasern till Game of Thrones:

Foto: IBL 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…