SVT-paret stoppade inspelningen efter bröllopet: ”Nu får ni fan gå”

SVT-paret stoppade inspelningen efter bröllopet:
Redan vid bröllopet visade John Wallén och Sara Lannergren stark attraktion till varandra. Men när det kom till bröllopsnatten kunde de inte längre hålla tillbaka och kastar ut kamera-teamet för att få vara ensamma.
Annons

Gift vid första ögonkastet” är igång med ännu en säsong på SVT, och vi får återigen bevittna människor som aldrig tidigare träffats gifta sig med varandra framför kamerorna. Två som gifter sig i årets säsong är John Wallén, 30, och Sara Lannergren, 29, som föll för varandra direkt när de såg varandra vid altaret.

Annons

– Ögonen lyste, så jävla vacker. Det var min första tänkte, säger John i programmet.

Den första kyssen kom redan efter att de sagt ja till varandra och det var bara början. De nygifta paret hade svårt att hålla händerna i styr under hela bröllopsfesten och hade inga som helst problem att visa sina nära och kära på plats att de var attraherade av varandra.

– Det är lite komiskt, jag har bara pratat med honom i några korta minuter men jag känner redan en attraktion till honom. Vi har redan pussats tre gånger nu, säger Sara i programmet.

HETAST PÅ HÄNT TV: ROBERT GUSTAFSSONS bästa dialekt-imitationer i SVT!

Hennes känslor var minst sagt besvarade från Johns sida då han kände exakt samma attraktion till henne och i det senaste avsnittet får man se att den attraktionen är på riktigt. De har fallit för varandra ordentligt och tänker inte slösa en sekund. Efter att bröllopsfesten nått sitt slut kommer John och Sara till sitt hotellrum med kamerateamet. Men paret hinner knappt öppna en flaska bubbel innan de skickar ut kameramännen med huvudet före.

– Nu får ni fan gå alltså, säger John.

Annons

Och Sara stämmer snabbt med i hans melodi.

– Nu är det gulliga över, säger hon.

De ville helt klart vara ensamma. Morgonen efter deras bröllopsnatt berättar John om hur de hade haft det tillsammans efter att de kastat ut SVT från sitt rum.

– Vi tog av oss de blöta kläderna och la oss i sängen och diskuterade livet och hur lyckat allting var, hur nöjda vi var och glada över att den andra var den andra, säger han.

Foto: SVT

 

Dela på:
Annons
Laddar