SVT hotar diska duon – Samirs första ord

SVT hotar diska duon – Samirs första ord
Samir Badran och Viktor Frisk tävlar i Melodifestivalen för tredje gången. Efter Samirs omtalade kupp förra veckan riskerar duon att bli diskade, nu berättar Samir sanningen om händelsen.
Annons

Melodifestivalen 2018 är i full gång och denna vecka är det dags för den andra delfinalen i Göteborg. Samir Badran, 27, och Viktor Frisk, 22, tävlar tillsammans för tredje gången och låten de hoppas att gå med till final i år heter ”Shuffla”.

Annons

Förra veckan tävlade Samirs flickvän Sigrid Bernson, 29, i Karlstad och där var han självfallet på plats för att stötta henne. Men han var inte ensam utan hade sällskap av deras vänner som de träffade på sin semester i Thailand. Dock möttes de av ett missöde mitt i sitt hejande under livesändningen i lördags.

Med sig i arenan hade de en skylt där det stod ” Heja Sigge önskar Thailand Resort” som var namnet på hotellet där de möttes. Eftersom att SVT är en public service-kanal är det absolut förbjudet att göra reklam i sändningen berättar Samir att duon riskerar att bli diskade om de gör det igen.

– Det var inte meningen, det var våra vänner som vi träffade på hotellet i Thailand som hade gjort skylten. Det var som ett skämt de skrev hotellets namn så höll vi upp den, jag tänkte inte på att det var fel, säger Samir till Hänt.

När Samir blev filmad under sändningen så syntes skylten och eftersom att det klassades som reklam fick han sig en utskällning – trots att det inte var hans skylt.

– Jag får ta all skit i media och av mitt skivbolag. Det var våra vänner som hade skylten men det var jag som fick skiten, säger han i ett klipp på sin Youtube-kanal.

Annons

Christer Björkman som är tävlingsgeneral för Melodifestivalen har rutit ifrån till duon.

– För oss är det blodigt allvar. Det är inte okej. Om man inte håller sig till de reglerna får det konsekvenser, säger han till Expressen.

Skivbolaget har varit hårda på att detta inte får upprepa sig och kommer fortsätta vara det.

– Vi kommer vara noga med att det inte ska hända igen, säger Robin Svensk duons A&R.

Se också: Därför flyttar Samir och Sigrid inte ihop

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar