Svenska tv-frun Elena Belle avslöjar könet på sin bebis

Svenska tv-frun Elena Belle avslöjar könet på sin bebis
Hollywoodfrun Elena Belle är gravid med sitt första barn. På sin blogg skriver om sin glädje över att få en dotter: "Så kul med en flicka så man kan göra tjejiga saker och köpa massa fina klänningar".
Annons

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 31, som tidigare hette Natacha Peyre, är gravid med sitt första barn. Graviditeten har kommit till den tredje månaden och nu har Elena tagit reda på om det är en pojke eller flicka som hon bär på.

Annons

”Idag fick vi reda på att våran bebis är en flicka. Vi är så glada! Hon ska heta Luna och kommer att vara en sån liten princessa. Så kul med en flicka så man kan göra tjejiga saker och köpa massa fina klänningar. Det är roligare att köpa tjejsaker tycker jag. Men huvudsaken är att hon är frisk. Alla tester ser jättebra ut än så länge så det känns bra!”, skriver Elena på sin blogg.

Annons

Elena delar även med sig om nyheten på sitt Instagramkonto.

?We are having a babygirl ? @mtseminal ? @lunabelletheanne

A post shared by Elena Belle (@officialelenabelle) on

Redan tidigt i graviditeten startade Elena ett eget Instagramkonto till bebisen – ”London_or_Luna”. Nu när de vet att det är en flicka de väntar har de döpt om kontot till ”lunabelletheanne”.

Pappan till lilla Luna är maken Michael Theanne, 41, som Elena gifte sig med på paradisön Bora Bora så sen som 27:e december 2016. På Lunas Instagramkonto kan man läsa att det var under bröllopet som hon blev ”till” och att hon förväntas födas 28 september 2017.

?First picture of baby Luna or London ?

A post shared by MT & ElenaBelle Are My Parents (@lunabelletheanne) on

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…