Succéduon: Därför hoppade vi av Melodifestivalen

Succéduon: Därför hoppade vi av Melodifestivalen
I fjol gjorde Samir och Viktor schlagersuccé, och det kunde blivit en favorit i repris. Men nu avslöjar Viktor Frisk varför de hoppade av Melodifestivalen.
Annons

I början av året berättade Viktor Frisk, 21, och Samir Badran, 26, att de valt att ta en paus från varandra.

– Vi var i princip de mest bokade artisterna i somras i Sverige och det är inget positivt. Det kan låta bra, men det är det inte. Alltså, det är bra att vi var efterfrågade och att många ville se oss, men det var för mycket. Vi hade tre spelningar om dagen. Tre konserter om dagen. Vi hann inte andas förrän det var dags för nästa spelning. Förstår du? Det var brutalt, sa Samir till Hänt.

Annons

Bakom kulisserna hade osämja uppstått och när tonen mot varandra inte höll den respekt de haft mot varandra tidigare valde duon att ta en paus.

Annons

– Vi älskar varandra, men behöver en paus från varandra ibland som alla människor. Vi är två personer med starka karaktärer som behöver komma i från varandra ibland när man jobbat för mycket tillsammans. Jag älskar Samir och han är som en bror för mig. Vi kommer inte att lägga ner Samir & Viktor, vi behöver bara tid ifrån varandra för att bli ännu starkare tillsammans, förklarade Viktor.

Och nu är den välbehövliga time-outen förbi. I maj är duon tillbaka med nytt material.

De har spelat in nytt material  kommande låt släpps i maj. På sin Instagram avslöjar Viktor:

– Det vore så roligt att göra det en sista gång! Jag tror ingen fattar hur roligt det att vara med i Melodifestivalen. En hemlighet jag kan avslöja är att vi var klara för att ställa upp även i år. Men vi valde istället att inte vara med och vila det här året. Men nästa år vet man aldrig, vore jävligt skoj!! Vad tycker ni?? Nästa låt släpps även i Maj!

Foto: Ibl. 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…