Stort blodkaos i ”Sveriges mästerkock” – efter missen: ”Där skar jag mig”

Stort blodkaos i ”Sveriges mästerkock” – efter missen:
I "Sveriges mästerkock" får tittarna en rejäl chock när en av deltagarna tvingas uppsöka sjukvård efter dramatisk matlagning.
Annons

Det börjar dra ihop sig i årets upplaga av ”Sveriges Mästerkock”. En efter en faller de i den rafflande tävlingen när de ska imponera på årets jury. Häromveckan kunde vi se deltagaren Ebba de Flon, 25, från Göteborg, skada sig i en av tävlingarna.

Annons

Och i kvällens avsnitt bjöds det även nu på dramatik utan dess like. Speciellt när deltagaren och amatörkocken Erik Hammar, 31, från Stockholm plötsligt råkar skära sig rejält i handen efter att ha filéat fisk framför Leif Mannerström – ett misstag som precis som Ebba, håller på att kosta honom platsen i tävlingen.

– Leif Mannerström står framför mig när jag ska filea en fisk och det känns så surrealistiskt! Han är bäst i världen på det här typ, och jag är typ en av de sämre och jag hoppas att det inte går åt helvete, säger Erik i programmet innan han slinter med kniven.

Annons

– Shit, aj aj aj! Där skar jag mig, det här var inte bra, säger han framför kamerorna.

Men Erik låter sig inte slås ner utan fortsätter omplåstrad och med plasthandske att laga mat i sann tävlingsanda.

Foto: Ibl, TV4

Dela på:
Annons
Laddar