Stjärnparet har sexualundervisning med sin 2-årige son i duschen: ”Ingen skam i det”

Stjärnparet har sexualundervisning med sin 2-årige son i duschen:
Jessica Biel och Justin Timberlake börjar tidigt med sexualundervisningen. Deras tvåårige son Silas lära sig allt om sin kropp, berättar Jessica Biel.
Annons

Justin Timberlake, 37, och Jessica Biel, 35, gör sitt bästa för att deras son, Silas, 2, ska få en bra start i livet. Nu berättar Jessica Biel att hon lär Silas namnen på alla sina kroppsdelar.

– Jag har en 2,5-åring och vi har börjat med sexualkunskap nu. Vi använder tekniska termer… Vi duschar tillsammans och vi säger: ”Det här är vad jag har. Det här är vad du har”. Vi bara pratar om det. Jag vet att det är väldigt ungt, men jag tror verkligen att om du börjar så här tidigt så finns det ingen skam i det, säger Jessica Biel till People.

Annons

Jessica Biel menar att det handlar om respekt. Hon vill inte att Silas ska skämmas över att vara naken.

– Jag vill inte säga till honom, ”skyl dina privata delar”, och sådant. Det är något vackert. Du har det och mina är annorlunda och det är coolt, mannen. Vi måste respektera varandra och andra. Så jag tror att det börjar riktigt tidigt, säger Jessica Biel.

Annons

Jessica Biel understryker att hon själv inte är någon expert på sexualundervisning och att hon fortfarande lär sig mycket om ämnet.

FOTO: IBL

Dela på:
Annons
Laddar