Stina Wollters kärleksbesked: ”Jag ska gifta mig”

Stina Wollters kärleksbesked:
Stina Wollter har varit förlovad med sin sambo i 22 år. Men nu avslöjar "Let's dance"-profilen att de äntligen ska gifta sig med varandra. – Jag är dödskär i honom, säger hon till Expressen.
Annons

Stina Wollter, 52, har varit tillsammans med sin sambo Micke Olsson i 23 år. Paret har dessutom varit förlovade i 22 år, men ännu har inte bröllopsklockorna ringt. Förrän nu.

För Expressen avslöjar ”Let’s dance”-deltagaren att hon och Micke funderar på att gifta sig redan nästa år. Men det blir inte i Sverige, utan i stället planerar paret ett romantiskt bröllop i New York 2018.

Annons

– Vi har varit ihop så länge och jag är dödskär i honom! Jag har en utställning i New York 2018, men våra kompisar kommer att bli skitsura om vi gifter oss i New York så vi får se. Vi skulle kunna gifta oss där och sedan ha ett party hemma, säger Stina Wollter till tidningen.

Annons

Anledningen till att bröllopet dröjt så länge är att Stina Wollter själv har varit tveksamt inställd till giftermål. Hon har varit gift en gång förut, för det att hon träffade Micke Olsson, och har inte varit beredd att göra det igen. Men nu har hon ändrat uppfattning.

– Det sägs ju att man ska gifta sig av flera olika anledningar, men vi har krisar ganska mycket. Jag vill ha ett levande förhållande, för mig är det inte så viktigt om det kallas äktenskap eller inte. Och i ett levande förhållande så har man ofta kriser, säger hon.

Men nu verkar krisernas tid vara över. Efter att ha fått ett stort stöd av sambon under tiden i ”Let’s dance”, är Stina Wollter nu beredd att räcka över sitt ringfinger till honom.

– Nu behöver jag aldrig tveka på om han är den jag ska gifta mig med, nu efter 22 år. Under stora påfrestningar så ser man verkligen vem en människa är. Han har inte klagat en enda gång under hela den här tiden, säger hon till Expressen.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…