Stinas avslöjande om romansen på Farmen: ”Sov i samma säng”

Farmen-deltagaren Stina Öberg berättar om vad som startade romansryktet i programmet.
Stina Öberg har tidigare avslöjat att det eventuellt uppstår kärlek i årets säsong av Farmen. Nu berättar hon vad det var som startade romansryktet.
Annons

Farmen är igång med ännu en säsong på TV4, och den här omgången har programmet skapat starka reaktioner hos tittarna. Efter bara några avsnitt valde två stycken deltagare att hoppa av Farmen, och sedan dess har programmet kantats av bråk, skandaler och tittarstormar.

Något trevligare som har dykt upp hos tittarna är en nyfikenhet på en eventuell romans. På Instagram svarade deltagaren Stina Öberg, 25, på tittarnas frågor, och en av dem undrade om det uppstod någon kärlek eller något kärleksdrama under inspelningarna.

Annons

”Det spekulerades om det”, svarade Stina Öberg kryptiskt på sin Instagram story, men vem eller vilka det gäller nämnde hon inte.

Annons

Några avsnitt senare fick man se hur hon uttryckte sitt gillande över Linus Oscarsson, 22.

– Han ser bra ut, sa hon och log finurligt.

Har haft kontakt efter Farmen

Det fick tittarna att tro att romansen gällde dem två och vid nästa frågestund passade tittarna på att fråga ut Stina om Linus, men enligt henne är de bara vänner.

”Vi har kontakt lite då och då”, svarade hon.

För Hänt utvecklar hon svaret i ett mail.

– Det hände ingenting mellan mig och Linus. Vi var väldigt olika som personer. Vi var bara vänner och är vänner än idag. Vi skrattar, pratar och stöttar varandra under programmets gång nu, skriver hon.

Annons

Så startade ryktet om romansen

Vilka andra två de gäller vill hon inte avslöja, men hon berättar vad det var som startade ryktet om romansen på gården.

– Jag kan tyvärr inte säga så mycket om de. Ni får helt enkelt vänta och se. Det jag kan säga är att det spekulerades om det för att två deltagare av olika kön valde att sova i samma säng…

Fortsättning följer i Farmens kärlekshistoria!

Farmen sänds måndag till torsdag klockan 19.30 samt söndagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Här är alla deltagare i Farmen 2019:

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…