Annons

Steve Angello stäms på över hundra miljonerAnnons


Svenska Dj-stjärnan Steve Angello har stämts på över 13 miljoner dollar. Det är hans före detta affärspartner och en känd producent som ska grunda sig i bland annat bedrägeri, avtalsbrott och brutet partnerskap.

Swedish House Maffias Steve Angello, 34, har hamnat i blåsväder då han anklagas för alltifrån bedrägeri till avtalsbrott av sin förre affärspartner Jade Assad och kände producenten Eugenio ”Junior” Sanchez, skriver Expressen.

Annons

Det var under förra året som duon valde att stämma DJ-stjärnan på 13 miljoner dollar, motsvarande drygt 110 miljoner svenska kronor. Sedan dess har stjärnan som även anklagats för att ha försenat rättegången, åkt på flera bakslag. Men nu är rättegången nära. I augusti ska Angello in på förhör och några månader senare kommer rättegången att äga rum. Men stjärnan själv verkar ta det hela med ro.

– Vi har ett solklart mål  som vi ska upp i rätten med och vi vinner det här enkelt, säger han till Expressen.

Steve Angello stod från början åtalad på tolv punkter, som har minskat sedan affärspartnern och producenten fått avslag tre gånger om.

– Jag sitter ju med det här dygnet runt med mina advokater, säger Angello som just nu befinner sig i Belgien på Europa-turné.

Och de små framstegen tycks ha gett stjärnan självförtroende att gå vinnande ur striden.

– Vi har suttit i värre mål än så här, som vi har vunnit. Jag försöker njuta av min tid och jobba och spendera tid med familjen och så sitter man med massa andra saker också. Så det är bara olyckligt.

Och insikten om att en eventuell förlust på några miljoner dollar sådär, skulle kunna inträffa inom en snar framtid, tycks varken oroa Steve själv eller hustrun Isabel Adrian, 39.

– Alltså vi tänker inte på det här, vi har varit med om värre, avslutar han.

Läs också: Steve Angello om barndomstraumat: ”Man blir stenhård när man går igenom en sån grej”

Foto: IBL


Annons
Annons


Laddar