Starka reaktionen i Farmen – därför vägrar deltagaren fortsätta

Starka reaktionen i Farmen – därför vägrar deltagaren fortsätta
Starka reaktioner väcks i "Farmen" efter att storbonden valt ut veckans första kämpe, och deltagarens ilska gör att han väljer att säga upp sig från allt ansvar han tidigare haft.
Annons

I ”Farmen” är det återigen dags för veckans storbonde att välja ut en person till första kämpe som därmed tvingas slåss för sin plats i programmet i söndagens tvekamp. Veckans storbonde är Robert Lundström, 39, och hans beslut faller, efter många om och men, slutligen på att Stefan Eriksson, 28, blir den som är först ut att få veta att han inte längre har en säker plats på ”Farmen”.

Annons

Vi har tidigare kunnat se att Robert och Stefan har haft en spänd relation till varandra, och att just Stefan blev vald var knappast oväntat för någon av de andra deltagarna. Trots det blir Stefan upprörd och anser att det var fegt av Robert att välja honom. Det på grund av att Robert själv sitter immun den här veckan, och Stefan anser att just de två borde vara de som tävlar mot varandra under söndagen.

– Jag är lite besviken måste jag säga, säger Stefan.

Stefans reaktion blir något oväntad. Han säger tydligt att han nu inte kommer att slutföra de uppdrag som han ansvarar för.

Annons

– Ni vet hur det funkar ju. Som första kämpe lyfter man inte ett finger. Mitt fokus kommer att ligga på att bygga upp energi i min egen kropp och fylla på med kunskaper, säger han samtidigt som han säger upp sitt ansvar för kräftorna.

Trots att Robert ifrågasätter om det är rimligt att det går till såhär så låter han honom göra som han säger.

Här är alla deltagare i Farmen 2018:

Foto: TV4

Dela på:
Annons
Laddar