Annons

Spice Girls-stjärnan pank – har satt sprätt på en halv miljardAnnons


Designerväskor, exklusiva hus och en egen ö. Popstjärnan Melanie B har shoppat så mycket genom åren att hon inte har några pengar kvar.

Farväl, Spice Girls-miljoner! När Melanie ”Mel B” Brown, 42, var som hetast i den brittiska tjejgruppen i slutet av nittiotalet fullkomligt rullade pengarna in och stjärnan har levt riktigt gott på intäkterna sedan dess. Som mest hade hon en förmögenhet på cirka 550 miljoner kronor.

Annons

Men nu är de gyllene dagarna som bortblåsta. Enligt tidningen NW har Melanie nämligen bara 13 000 kronor kvar på sitt bolagskonto. Sångerskan har alltså satt sprätt på nästan varenda kronor hon äger – det vill säga över en halv miljard kronor.

– Hon har gjort av med alla sina Spice Girls-pengar, cirka 550 miljoner, om inte mer, säger advokaten Grace Jamra, som representerade Mel B:s exmake Stephen Belafonte, 42, i rätten under skilsmässoförhandlingarna i juni.

LÄS OCKSÅ: Melanie B skiljer sig – Stephen otrogen med brunett

Mel B ska ha gjort av med pengarna på sin ”lyxiga livsstil”. Bland annat ska hon ha köpt ett hus för 84 miljoner kronor, en bil med pansarglas för 3 miljoner, en egen ö för 15 miljoner kronor och mängdvis av Hermes-väskor för 300 000 kronor styck.

– Mel är en världskänd superstjärna, men hon har knappt några pengar på banken, säger en källa.

LÄS OCKSÅ: Mel B till sjukhus – nu anklagas maken för misshandel

Foto: IBL

Annons


Annons


Laddar