Soraya Lavasanis kamp inför direktsändningen av Nyhetsmorgon

Soraya Lavasanis kamp i Nyhetsmorgon
Soraya Lavasani och Jesper Börjesson vaknade i ottan i måndags för att leda Nyhetsmorgon tillsammans. Nu berättar Soraya om kampen inför direktsändningen – och tackar samtidigt sin TV4-kollega för stödet.
Annons

I måndags var det dags för Soraya Lavasani, 37, och Jesper Börjesson, 48, att vara programledare för Nyhetsmorgon på TV4. Duon syns ofta ihop i rutan och hyllas nästan alltid av tittarna i sociala medier.

För ett år sedan gjorde Soraya comeback i Nyhetsmorgon efter att ha varit mammaledig en längre tid. I juni 2017 blev hon mamma till dottern Bianca som hon har tillsammans med maken Ralph Olsson. Det verkar även som att paret har planer på att utöka familjen ytterligare inom en snar framtid. Soraya vill nämligen gärna att dottern ska ha ett syskon.

Annons

Annons

– Ja, men det vill vi jättegärna. Just nu finns det inte tid att producera fler barn så det är väl det att få till det. Men jag och Ralf skulle jättegärna vilja ha i alla fall ett barn till om vi nu har turen att få det. Det är ett privilegium att bli förälder så vi håller tummarna för det i alla fall, sa hon till Hänt tidigare i år.

Soraya Lavasani om sömnlösheten inför sändningen

Att jobba som programledare för Nyhetsmorgon, som drar igång klockan kvart i sex på vardagsmorgnar, samtidigt som man är småbarnsförälder är inte det lättaste, något Soraya nyligen uttalade sig om.

– Att få ihop arbetslivet med familjelivet är ett heltidsjobb. Att få ihop det med tre morgonpass, det är lite sömn, hämta och lämna, fixa med mat. Det är körigt men det går, sa hon till Hänt i maj.

Annons

Efter en nästintill sömnlös natt var det alltså i måndags dags för Soraya Lavasani att styra skutan igen. I ett inlägg på Instagram hyllar hon nu sin kollega Jesper Börjesson samt TV4-tittarna för allt stöd hon får.

”Det blev bara en och en halv timmes sömn i kroppen inför dagens Nyhetsmorgon. Det är när man är som svagast som det märks hur starka vi är som ett lag, tillsammans. Tack Jesper Börjesson för att du har min rygg och tack alla fantastiska medarbetare för pepp och styrka. Och tack till alla er som tittar – ni är värda hur mycket sömnbrist som helst!!”, skriver Soraya i inlägget.

FOTO: Marcus Ericsson/Aftonbladet/TT, Instagram

Läs också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…