Antons kritik mot Glenn Hysén och fästmön: ”Har förändrats”

Anton Hysén om hur mycket pengar han tjänar på Hyséns
Anton Hysén står betydligt närmre mamma Helena än pappa Glenn Hysén. Han vet inte ens vad Glenn tjänar på deras gemensamma realityserie Hyséns. Samtidigt riktar han kritik mot sin pappas beteende.
Annons

I realityserien Hyséns har det varit mycket fokus på Glenn Hyséns, 58, triangeldrama med nya sambon Camilla Lendott, 49, och ex-frun Helena Hysén, 56. Det är tillsammans med Helena som den tidigare fotbollsstjärnan har barnen Alexander Hysén, 31, Anton Hysén, 27, och Annie Hysén, 23, och tittarna har fått se hur Anton och Annie hamnar mitt emellan i deras svavelosande konflikt, hur de känner som att de hela tiden tvingas välja sida.

Annons

Men Anton är tydlig med att han på sätt och vis redan för länge sedan har valt att ta parti för sin mamma. I ett nytt avsnitt av Kändispodden berättar han om Glenns och Helenas konflikt:

Annons

– Folk tror att det handlar om att han har varit otrogen för åtta år sedan, men det har ingenting med det att göra. Om du kollat och lyssnar så fattar du att det inte är det, utan det är sättet min far beter sig på, och hans tjej, hur de är ihop.

Anton förklarar:

– För så här var han inte innan. Jag tycker att han har förändrats lite och det säger jag till han också. Och det är vad folk måste se lite mer. Sluta slicka farsans röv. Så tycker jag.

Dock erkänner Anton att inspelningarna av programmet varit bra för hans relation med Glenn. Han har dessutom slutligen fått en något så när normal relation med pappans nya sambo. Anton berättar:

Annons

– Om man säger så här, jag har snackat lite, så nu hälsar jag och allt är som vanligt liksom. Det är inga problem…. Och jag och pappa åker ju inte direkt och campar varje helg, men det är bra att vi har fått göra det. För då får man ju mer tid. För annars har han hela livet igenom varit och rest, gjort mycket jobb och spelat fotboll. Så det är väldigt bra att vi har kunnat ses mer. Definitivt.

Glenn Hyséns lön för tv-serien Hyséns

Tidigare har Anton berättat i en intervju att Hyséns varit väldigt gynnsamt för honom ekonomiskt:

– Jag ska inte klaga. Det är rätt schysst betalt. Jag jobbade deltid innan, men det gör jag inte längre. Nu funderar jag på vad jag ska göra i nästa steg. Jag hoppas lite på en säsong två av Hyséns så kan jag jobba med det.

När han får frågan vem som tjänar bäst på serien svarar dock Anton i podden:

– Det måste vara farsan, eftersom han är ändå Glenn och huvudperson. Men det sjukaste är att vi pratar inte ens. Så är relation. Jag pratar inte ens med pappa om vad han får. Det är rätt sjukt, men det hade man velat veta.

Foto: IBL, Kanal 5

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…