Simon Skölds ärliga ord om barnplanerna med Camilla Läckberg

Simon Sköld och Camilla Läckberg om att skaffa fler barn
Simon Sköld och Camilla Läckberg fick för två år sedan dottern Polly, tillsammans har de 6 barn i sin bonusfamilj och nu berättar Simon om planerna för barn i framtiden.
Annons

Författaren Camilla Läckberg, 43, är sedan några år tillbaka tillsammans med MMA-proffset Simon Sköld, 31. I april för 2016 fick paret dottern Polly som nu hunnit fylla två år och sedan tidigare äktenskap har Camilla tre barn till. Dottern Meja, 14, och sönerna Wille, 16, och Charlie, 9.  Tillsammans med sina före detta män har Camilla bildat en enorm bonusfamilj där de har god kontakt och umgås flitigt som en enda stor familj. På sin Instagram säger Simon själv att han har sex barn när någon frågar hur många barn han har.

Annons

”Ett biologiskt barn och fem bonusbarn”, skriver han i kommentarsfältet.

Annons

Många gånger har paret fått frågan om de vill ha fler barn och förra sommaren var deras följare säkra på att Camilla var gravid, men så var inte fallet.

Kan dementera åt det kraftigaste. Dagsfärsk bild i min nya flamingobikini. Ingen gravidmage här inte”, skrev Camilla på Instagram då.

Men paret har tvärtom inga planer alls på att utöka familjen, nu förklarar Simon att det definitivt inte kommer bli några fler barn för dem. Även han väljer att gå ut med beskedet på Instagram:

Får ofta frågan om vi ska ha flera kids, supermysigt att låna som jag fick göra idag på brunchen en stund, men kan ärligt med handen på hjärtat säga att vi har så de räcker. Älskar våra kids men fler blir de inte, vi måste ju ha tid för de vi redan har. Blir en del med alla Bonusbarnen.”

Men faktum är att det inte kommer som någon större överraskning. Redan 2017 förklarade faktiskt Camilla för Hänt:

– Nej, Fyra räcker alldeles utmärkt.

FOTO: Ibl, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…