Sigrids oväntade besked om Samir: ”Väldigt jobbigt att ligga flera gånger i veckan”

Sigrids oväntade besked om Samir:
Trots att de haft en romans i snart ett år tvivlar folk fortfarande på att Samir Badran och Sigrid Bernson är ett par på riktigt. Nu slår dansaren tillbaka mot kritiken – och ger besked om relationen.
Annons

Sedan förra årets ”Let’s dance” i TV4 har kärleken mellan Samir Badran, 26, och Sigrid Bernson, 29, spirat och i slutet av augusti bekräftade de båda att de var ett par. Sedan dess har de bland annat skaffat en gemensam Youtube-kanal, där de publicerar videos tillsammans, och åkt på en romantisk kärleksresa till Thailand ihop.

Nu tävlar de också båda två i årets upplaga av Melodifestivalen och i sociala medier stöttar de varandra fullt ut. Båda två har uppmanat sina följare att rösta på varandra i deltävlingarna.

Annons
Annons

SE OCKSÅ: Samir avslöjar: ”Då skaffar jag och Sigrid barn”

Men trots det är det fortfarande många som tvivlar på att kärleken mellan paret är äkta. På nätet spekuleras det i om att Samir och Sigrid kanske har ett ”fejkförhållande”, enligt Aftonbladet. Något som Sigrid Bernson bestämt slår tillbaka mot och skrattar åt.

– Jag har sett det. Vad ska jag säga mer än att… Det vore ju väldigt jobbigt att behöva bo ihop med någon och ligga flera gånger i veckan om det inte vore på riktigt, säger hon till tidningen med ett skratt.

Sigrid, som tävlar i Andra chansen på lördag, har också pojkvännen på plats för att få stöd. Samir anländer redan under fredagen för att sova med sin flickvän inför lördagens sändning. Tillsammans kommer de också att göra allt för att samla in röster via sina enorma sociala medie-kanaler.

– Det är klart att vi kommer försöka. Jag kommer försöka att nå ut till alla jag kan. Jag kommer slakta mina sociala kontakter den här veckan, säga ”jag lovar lägga ut nåt på dig i gengäld”, man får byta tjänster du vet, säger Sigrid Bernson till Aftonbladet.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar