Sigrids fräcka lögn mot Samir – mitt under romantiska resan

Sigrids fräcka lögn mot Samir – mitt under romantiska resan
Samir Badran överraskade flickvännen Sigrid Bernson med presenter på hennes födelsedag. Men "Let's dance"-profilen blev nog inte riktigt så nöjd som hon låtsades om framför kameran...
Annons

Sedan vårens upplaga av ”Let’s dance” i TV4 har kärleken mellan Samir Badran, 26, och dansaren Sigrid Bernson, 29, spirat och i slutet av augusti bekräftade de båda att de var ett par. Sedan dess har de bland annat skaffat en gemensam Youtube-kanal, där de publicerar videos tillsammans.

Annons

Under jul och nyår har paret befunnit sig i Thailand och den 28 december fyllde Sigrid 29 år. I en video på parets Youtube-kanal får tittarna se hur Samir går på jakt efter en romantisk kärlekspresent att ge till sin flickvän.

– Att köpa grejer till tjejer är fan inte lätt. Sigrid gillar smink och sånt, men jag är så jävla dålig på sminkgrejer, säger han i videon.

Annons

Till slut bestämmer sig Samir för ett par gympaskor och ett par solglasögon till Sigrid, och filmar sedan när hon öppnar paketen inför hela familjen.

– Okej, nu ska Sigrid öppna mitt paket. Nu får jag se om hon blir glad eller låtsas bli glad. Jag är nervös faktiskt, säger Samir till kameran.

När Sigrid Bernson får se skorna och glasögonen utbrister hon ett glädjerop och tackar pojkvännen för de fina gåvorna.

– Åh, skor! De är jättesöta, älskling. Och tack för glasögonen, åh, de var skitcoola, säger hon i videon.

Men sanningen är att ”Let’s dance”-profilen inte alls blev speciellt nöjd med gåvorna och att hon ljög om sin glädje. I videon har Samir nämligen lagt till en liten textsnutt efteråt, där han avslöjar flickvännens kärlekslögn.

”Sigrid bytte båda presenterna dagen efter, haha”.

Foto: IBL

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…