Annons

Sigrid om uppbrottet under turnén: ”Helt förstörd”Annons


Kärleksryktena kring Samir och Sigrid går fortfarande varma trots att de ännu inte bekräftat dem själva. I sommar har de hunnit med en turné genom Sverige och en kärlekssemester till Spanien. Nu berättar Sigrid om det tuffa uppbrottet innan detta.

Sigrid Bernson, 28, har seglat upp och blivit ett känt ansikte bland svenska folket efter sin medverkan som dansare i tv-programmet ”Let’s Dance”. Tidigare i år såg vi henne dansa tillsammans med Samir Badran, 27, och efter det florerade det massor av kärleksrykten kring dem. Men kärleken är något som varken Samir eller Sigrid valt att bekräfta än.

Annons

– Jag har bra kontakt med alla, man blir väldigt tajta när man måste samarbeta och vara så nära varandra under en intensiv period. Och så mycket nära kroppskontakt på det, berättar Sigrid nu i en intervju med Topp Hälsa och fortsätter:

– Roligast har det nog varit att dansa med Samir som verkligen var helt grön på dans. Vi har fortsatt att umgås mycket och vi har spelat in en låt tillsammans.

Ja, hittills är det bara vänner till Samir och Sigrid som påstår att de är ett par och hur som helst så har det påstådda paret arbetat en del tillsammans efter ”Let’s Dance”. Men inte bara det. De har även hunnit med en härlig sommar tillsammans, i form av en kärlekssemester i Spanien och en turné genom Sverige med Samirs följeslagare Viktor Frisk.

?❤ Tänk om du inte tackat ja till Lets Dance

A post shared by SIGRID BERNSON (@sigridbernson) on

Semester och varsin låt på Spotify Topp 50! Helt okej ??? Lets Celebrate!! #thissummer #vigördetändå #marbella

A post shared by SIGRID BERNSON (@sigridbernson) on

Men under en tidigare turné med dansshowen ”En dans på rosor” var allt inte lika lyckligt för Sigrid, berättar hon för Topp Hälsa.

– Mitt under turnén tog det slut med en kille, och jag var helt förstörd. Men det vara bara upp på scen och le. På ett sätt var det nog lite skönt också. Att ta paus från det jobbiga och gå ut och få energi i publiken. Och vi dansare hade mycket skoj i publiken.

LÄS OCKSÅ: Sanningen avslöjad om Samir och Sigrids relation

LÄS OCKSÅ: Samir och Sigrids heta resa – privata kärleksbilderna

Foto: IBL


Annons
Annons


Laddar