Sigrids ord efter uppbrottet med Samir Badran: ”Vill berätta”

Sigrid Bernson bryter tystnaden kring uppbrottet från Samir Badran.
Häromdagen kom det sorgliga beskedet att det tagit slut mellan Samir Badran och Sigrid Bernson efter två år tillsammans. Nu bryter Sigrid tystnaden kring händelsen.
Annons

Samir Badran, 28, och Sigrid Bernson, 30. träffades under TV4:s Let´s Dance för två år sedan och gnistor uppstod. De blev snart ett par och kärleken blomstrade.

Samir har under en tid varit utbränd och befunnit sig i Thailand för att vila upp sig – utan Sigrid. När fansen undrade om deras relation bekräftade de båda att allt var bra mellan dem. När Samir kom hem från Thailand för ett par veckor sedan väntade Sigrid på honom på flygplatsen.

Annons

Men häromdagen kom det överraskande beskedet att Samir och Sigrid har gjort slut.

”Jag skriver detta me gråten i halsen, sorgligt men sant”, skrev Samir Badran i ett långt inlägg på Instagram.

Han fortsatte:

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv. Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont”.

Sigrid berättar på Instagram

Nu berättar Sigrid Bernson om hur hon känner kring händelserna. På Instagram har hon lagt ut en bild på sig själv där hon sitter på en bänk med solglasögon på sig.

Jag vill egentligen berätta vad som har hänt och varför jag mår så dåligt just nu. Det kommer att komma men jag måste komma bort en stund från allt som har varit och bara läka just nu”, skriver Sigrid Bernsson på Instagram.

I kommentarsfältet får Sigrid Bernsson stort stöd av sina följare.

Lider med dig @sigridbernson men tiden läker dom flesta sår och förhoppningsvis även detta”, skriver en person.

Du är bäst! Vila dig, ta din tid att läka. DU är viktigast i ditt liv, alltid”, skriver en annan.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…