Sigrid Bernsons ord efter kyssen mellan Samir och Bianca i TV4

Sigrid bernsons ilska efter kyssen mellan bianca ingrosso och samir badran i tv4
Efter kyssen mellan Bianca Ingrosso och Samir Badran i TV4:s Talang säger Sigrid Bernson nu ifrån. ”Jag tycker inte att det finns någon respekt”, säger Sigrid om händelsen.
Annons

Under fredagens direktsändning av semifinalen i Talang överraskade produktionen både tittarna, jurymedlemmen Bianca Ingrosso och sidekicken Samir Badran med en dejt mellan Samir och Bianca.

– Nu råkar vi ha två av Sveriges hetaste singlar här, så vi tänkte vad händer om vi sätter dem på dejt, sa programledaren Pär Lernström under sändningen.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Både Samir Badran och Bianca Ingrosso är nyblivna singlar, och att TV4 planerat en kupp under sändningen hade varken Samir eller Bianca en aning om. Men dejten slutade trots det i en kyss!

Annons

Annons

– Det blev ju en kyss, sa Bianca Ingrosso därefter.

Det var i slutet av januari som Samir Badran gick ut med att han och ex-flickvännen Sigrid Bernson valt att gå skilda vägar. Vid i princip samma tidpunkt gick även Bianca Ingrosso ut och bekräftade att det tagit slut med ex-pojkvännen Phillipe Cohen.

Sigrid Bernsons ord om kyssen i TV4

I en videosnutt som Bianca Ingrosso publicerat på sin Instagram story kunde man höra att publiken jublade efter kyssen mellan Bianca och Samir. Någon som inte tyckte att händelsen var lika kul är Samirs ex-flickvän Sigrid.

I en video på sin Instagram story förklarar hon hur hon ser på kyssen i direktsändning.

Annons

– Min inkorg här på Instagram är full av folk som skriver till mig att Bianca och Samir överraskades av en dejt i Talang och kysstes. Jag är inte ledsen för att jag vill ha tillbaka Samir, men däremot är jag ledsen för jag tycker inte att det finns någon respekt, säger Sigrid i videon och fortsätter:

– Vi är inte 15 år gamla och jag undrar verkligen när folk ska fatta det. Jag känner att jag verkligen försöker att i den här offentligen som vi alla tre befinner oss i visa respekt. Vi alla tre är offentliga personer på TV4 och då tycker inte jag man gör det på bästa sändningstid.

Hon tillägger också att hon inte brukar säga ifrån, men att hon den här gången känner att det behövs.

– Jag brukar inte säga ifrån, eller ens stå upp för mig själv, men i kväll gör jag det. Och jag säger att jag tycker inte att det är snyggt.

På Samirs Instagram finns det flera fansen som tycker det var dumt gjort mot Sigrid.

Samir hur mår du egentligen? Det här var så respektlöst mot Sigrid.. Säkert en impuls grej men hur tänkte du?”, skriver en.

Tycker du borde visa lite respekt mot Sigrid sådär kort efter uppbrottet. Inte sådär snyggt gjort i bästa sändningstid!!.. även om ni rockar talang!”, skriver en annan.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…