Sigrid Bernsons hint till Samir Badran efter uppbrottet: ”Ett eget val”

Sigrid Bernsons hint till Samir badran efter uppbrottet
Lets dance-profilen och Farmen VIP-vinnaren Sigrid Bernson gästade i helgen Nyhetsmorgon på TV4 där hon berättade om sin nya låt, Jag skulle dö för dig. Efter att tidigare skrivit på engelska gör nu Sigrid Bernson musik på svenska. Hon berättar nu om bakgrunden till låten och hur hon tacklade uppbrottet från exet Samir Badran.
Annons

Let’s dance-profilen Sigrid Bernson, 30, har precis släppt ny musik. Hennes nya låt, Skulle dö för dig, spelades första gången i TV4:s Nyhetsmorgon i helgen som Sigrid Bernson också gästade. Där berättar hon att låten handlar om kärlek.

Annons

– Den handlar om det här steget innan en relation egentligen är bekräftad. Att man dejtar någon och osäkerheten man kanske känner. Känner den andra personen samma sak som jag gör? Medan man själv tänker att man är klar, att man inte vill leta vidare. Man vill inte dejta vidare. Man vill vara med den personen, säger Sigrid Bernson till Nyhetsmorgons programledare Jenny Alversjö, 45.

Hon förklarar vidare att det är lite drastiskt att säga att man vill dö för någon, men att det är en känsla. En känsla som hon själv upplevt.

Annons

– Ja, gud. Det har jag ju, säger hon.

Sigrid Bernson skriver nu på svenska, något som har varit både en frihet och en utmaning. Hon berättar också att hon alltid velat skriva på svenska, men att hon inte kommit dit förrän nu.

– Allting handlar ju inte bara om det som har hänt mig, utan det är litegrann igenkännings-faktor. Men det är klart. När det kommer till kärlek så tar man ifrån sina egna erfarenheter också, säger Sigrid Bernson i Nyhetsmorgon.

Avslöjar vem Skulle dö för dig handlar om

Sigrid Bernson var tidigare tillsammans med Samir Badran, 28. Relationen tog slut i januari då de varit ett par i två år. Programledaren Jenny Alversjö tar också upp att många nog undrar vem låten, Jag skulle dö för dig, handlar om.

Annons

– Helt ärligt så är inte låten till nån, så här. Eftersom jag var i en relation då, när vi skrev den här låten och den handlar om innan en relation, så …, säger Sigrid Bernson i Nyhetsmorgon.

Uppbrottet med Samir Badran blev omskrivet och Sigrid Bernson berättar att hon tyckte att det kändes jobbigt. Hon berättar i Nyhetsmorgon att hon valt att inte prata så mycket om uppbrottet.

– Jag har ju gjort valet att jag faktiskt inte vill, att jag inte pratat så mycket och så där. Och det har varit ett eget val jag har gjort. Jag har känt att det är mycket roligare att ha rubriker kring en relation när man är tillsammans och kan möta det tillsammans med någon och det handlar om något positivt, än när man får sitt hjärta krossat, säger Sigrid Bernson i Nyhetsmorgon.

FOTO: TT

Läs också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…