Sigrid svarar på följarnas kritik efter uppbrottet med Samir

Samir Badran och Sigrid Bernson
Direkt efter uppbrottet med Samir Badran valde Sigrid Bernson att packa väskan och åka till Spanien. Beslutet har kritiserats av en del följare – nu avslöjar Sigrid anledningen till semestern.
Annons

I ett känslosamt inlägg på Instagram berättade Samir Badran, 28, förra veckan att han och Sigrid Bernson, 30, har valt att gå skilda vägar. Beslutet kom efter att Samir tagit en paus från livet i Sverige och befunnit sig i Thailand i över en månads tid. Många av parets följare blev chockade eftersom de endast dagar innan detta hade lagt upp ett filmklipp på deras kärleksfulla återförening på Arlanda.

Både Samir och Sigrid har varit öppna med uppbrottet i sina sociala medier. Samir var den som gick ut med nyheten på sitt Instagramkonto:

Annons

Annons

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare”.

Strax därefter kom även ett inlägg från Sigrid.

Jag vill egentligen berätta vad som har hänt och varför jag mår så dåligt just nu. Det kommer att komma men jag måste komma bort en stund från allt som har varit och bara läka just nu”, skriver hon på Instagram.

Sigrid besvarar följarnas kritik

Sigrids val att resa bort till Spanien direkt efter uppbrottet har kritiserats av en del följare. Att semestern dessutom är ett samarbete med ett resebolag fick många att höja på ögonbrynen.

Annons

”Gör ni slut i samarbete med tui”, undrar en följare i kommentarsfältet.

”Det som är sjukt här är att tui gör reklam via en människa som är sårad, ledsen och sviken. DET är sjukt”, skriver en annan.

”Gör slut i samarbete med tui. Sjukt såå sjukt”, skriver en tredje.

Nu har Sigrid valt att ge svar på tal genom ytterligare ett inlägg på Instagram.

”Den här semestern är den enda jag har haft inplanerad på hela vintern och äntligen är den här. Om ni undrar varför jag gör ett samarbete med Tui just nu efter det som hänt så vill jag berätta att resan från början var till mig och Samir. När han valde att göra slut så åkte jag på den själv och fick ta med en vän istället. Varken jobb eller saker som får mig att må bra är något jag kommer att plocka bort ur mitt liv just nu. Men så att ni förstår helheten. Jag är tacksam för att den här resan blev av och att mitt jobb just nu är exakt det som får mig att läka”.

FOTO: TT/Karin Törnblom/Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…