Sigrid Bernson om nya framtidsplanen – efter kärlekssorgen

Sigrid Bernsons nya besked om framtiden – efter kärlekssorgen från Samir Badran
Det är bara några veckor kvar av Let's Dance. Nu berättar Sigrid Bernson om kärlekslåten som släpps strax efter finalen.
Annons

Artisten Robin Bengtsson, 28, är en av de tävlande i årets säsong av Let’s dance på TV4. Han dansar ihop med Sigrid Bernson, 30, som gör sin sjunde säsong.

– Jag är svinglad att jag får dansa med Robin. Jag känner att jag är lite hunkvälsignad i Let’s dance, det här är min sjunde hunk, sa hon till Hänt under pressträffen för programmet.

Sigrid har tidigare dansat med bland annat Benjamin Ingrosso, Erik Segerstedt och Anton Hysén. I hennes senaste säsong 2017 fick hon artisten Samir Badran, 28, som sin danspartner. Kärlek uppstod och de blev ett par under säsongen. I januari i år gick de ut på sociala medier och berättade att de hade gått skilda vägar.

Annons

Annons

Sigrid var öppen med sin kärlekssorg, men när hon nu snart släpper en ny låt är det inte någon sorglig kärleksballad hennes fans kommer att få höra.

– Den är på svenska, och handlar om när man träffar någon och känslan av att man vill säga till den man dejtar att man vill vara bara vi två, men man vågar inte riktigt. Så gör man det ändå. Den heter Dö för dig för det är så man känner, säger hon till Hänt.

Sigrid Bernsons musikvideo till låten Dö för dig

Just nu håller hon på att spela in en musikvideo till låten och tillbringar mycket tid hos skivbolaget Universal music Group där hon är signad.

– Låten är en så bra blandning av att vara fartfylld men ändå lugn. Det känns jättebra, säger hon.

Låten släpps den 15 juni, strax efter finalen av Let’s dance.

Let’s dance sänds fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…