Shirley Clamp akut till sjukhus – efter mystiska symtomen: ”Risky business”

Shirley Clamp akut till sjukhus – efter mystiska symtomen:
Efter att ha drabbats av svåra magsmärtor åkte Shirley Clamp akut in till sjukhus.
Annons

Shirley Clamp, 45, åt middag med en vän när hon plötsligt fick ont i magen. Smärtorna ökade och under natten fick sångerskan åka akut in till sjukhuset.

– Helt plötsligt fick jag bara ont i magen, sedan märkte jag att karaktären ändrades, det flyttades. Sedan fick jag ont i ryggen, feber och frossa. Jag fick åka in på akuten, säger Shirley Clamp till Expressen.

Annons

Det visade sig att Shirley fått njurbäckeninflammation, skriver hon på Instagram. På sjukhuset fick hon dropp och antibiotiska intravenöst.

– Det är risky business om man inte får vård. Bakterierna ska inte ut i blodet. Men jag hade tur i oturen som kunde hamna hos läkaren i tid, säger Shirley Clamp.

Annons

Hon lägger till:

– Det gjorde jävligt ont.

HETAST I HÄNT TV JUST NU: Robert Gustafssons bästa dialekt-imitationer i SVT

Schlagerstjärnan fick stanna över natten på sjukhuset för att få svar på prover och röntgen. På Instagram passar hon på att berömma sjukvårdspersonalen.

Vilka fantastiska sjuksköterskor och läkare jag fick möta. Och intelligenta”, skriver hon.

Åkte till Västerås i onsdags för att gå igenom manuset med manusförfattare och producent Svea Fröjd ( underbar kvinna ). Vi hade förberett oss och hörts i flera veckor inför det här… nämligen Guldstänksgalan i Västerås. På kvällen besöker jag min vän och körtjej Petra som numera bor i Västerås och hennes kille Johan för att äta middag. Vid 19-tiden får jag plötsligt väldigt ont i magen och ryggen och får feber. Åker till hotellet och tänker att jag måste ta alvedon och sova… har ju en lång dag framför mig och en rolig gala att leda. Börjar få frossa och inser att det här nog inte är så bra att somna med. Hamnar på akuten i Västerås. Det visar sig vara en hög urinvägsinfektion ( njurbäckeninflammation ) och jag får antibiotika intravenöst och dropp och inser nu att hm… kanske inte är jättebra att ligga här och tänka att jag snart måste gå för att jag ska jobba imorrn med rep start 10.00. ( typiskt artist-tänk ) . Vilka fantastiska sjuksköterskor och läkare jag fick möta. Och intelligenta?:- Shirley, du ska inte jobba i morrn. Du har en infektion i kroppen och ett inflammerat organ. Du ska vila! Jag blev kvar där under natten och fick ett rum på deras fina hjärtavdelningen ( Sveriges bästa ). De behövde ha kvar mig för att kunna ge mig en intravenös antibiotika-dos till och för att få diverse svar från röntgen och prover. På morgonen efter kontroll och ny dos så börjar t o m JAG att få en släng av intelligens ? Jag kontaktar Svea och berättar och säger att jag har en JÄTTEBRA plan B! Min hjältinna @pgarnas Petra ska självklart leda galan. Resten är en alldeles fantastisk historia!!! Ja, hälsan måste få gå först. Var rädda om er❤️

A post shared by Shirley Clamp (@shirleyclamp) on

FOTO: IBL

Dela på:
Annons
Laddar