Shawn Mendes pinsamma möte med drottning Elizabeth: ”Jättemärkligt”

Shawn Mendes hade ett pinsamt möte med drottning Elizabeth under hennes 92-årsdag.
Han skulle sjunga för engelska drottning Elizabeth på hennes 92-årsdag. Men det tio minuter långa privata mötet med henne var märkligt och oerhört pinsamt för Shawn Mendes.
Annons

Den 21 april fyllde engelska drottning Elizabeth II 92 år och som många år tidigare firades hon traditionsenligt med både pompa, ståt och en hel del artistuppträdanden. En av dem som uppträdde på årets hyllningskonsert var den unge kanadensiske artisten Shawn Mendes, 19. När han gästade Ellen DeGeneres, 60, populära talk show häromdagen berättade han att han även fick ett privat möte med drottning Elizabeth, men att det var mycket märkligt och kanske inte riktigt vad han drömt om.

Annons

– Det var helt galet. Jag är halvt brittisk, mina morföräldrar var där och det var en jättegrej för dom… Men jag står i alla fall backstage och ska gå på scenen när drottningen kommer upp och ställer sig precis bredvid mig. Jag tittade på henne, men man får ju inte säga något till henne om inte hon säger något till en först. Så det var liksom tio minuter av pinsam genant tystnad mellan mig och drottningen.

Shawn fortsätter:

Annons

– Hon tittade inte ens på mig. Jag tittade åt hennes håll ett par gånger, men kände att jag ska nog inte ens titta: Det var jättemärkligt.

Ellen DeGeneres bryter in och frågar:

– Sa hon inte ens hej?

– Nej. Inte ett ord… Men det är klart hon gör ju det där varje år så hon tänkte väl bara att ”Jag känner inte den där ungen.”

Dessutom var prins Harry, 33, och Meghan Markle, 36, som gifte sig igår så klart där och firade drottningen. Och Shawn förklarar smått röd om kinderna att hans möte med dem var ännu mer genant:

– Det här är antagligen det jag kommer ångra mest av allt någonsin. Jag kommer gående längs en korridor och ser dem i ett rum där de står och pratar. Och Meghan är ju kanadensare så jag tänkte att det här är ju skitbra. Jag kan gå och säga hej. Så jag gick in med en hel del självförtroende, men samma sekund som de kände att jag kom in i rummet blev jag helt stel i kroppen, kände bara att jag klarar inte det här, gick runt i en halvcirkel och ut igen. Jag har aldrig varit så starstruck…. Men jag var där i alla fall.

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…