Annons

Selena Gomez känslosamma tacktal: ”Jag hade allt”Annons


Selena Gomez fick pris på årets American Music Awards. Både sångerskan själv och många i publiken höll på att börja gråta då hon höll sitt tacktal.

Selena Gomez, 24, vann kategorin årets kvinnliga pop/rockartist på American Music Awards natten till måndag. I ett känslosamt tacktal pratade hon ut om de senaste tuffa åren. Sångerskan lider av inflammationssjukdomen lupus och tvingades i somras ta en paus från karriären efter att ha drabbats av ångest, panikattacker och depressioner.

Annons

– Jag tror jag kan säga att många av er vet mycket om mitt liv vare sig jag gillar det eller inte. Och jag var tvungen att sluta. Jag hade allt, och jag var helt trasig inombords. Jag höll ihop och svor att jag aldrig skulle svika er, men jag höll ihop för mycket och svek mig själv, sa hon.

Host Jay Pharoah on the 2016 American Music Awards at the Microsoft Theater on November 20, 2016 in Los Angeles, California. Pictured: Selena Gomez Ref: SPL1397685 211116 Picture by: PG / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Selena Gomez talade från hjärtat och hade svårt att hålla tårarna tillbaka.

LÄS OCKSÅ: Selena Gomez nära att dö av en stroke under cellgiftsbehandling

Det var nära att popstjärnan började gråta då hon sedan tackade fansen för deras stöd:

– Det enda jag kan säga från botten av mitt hjärta är att jag är så tacksam över att har möjlighet att dela med mig av vad jag älskar varje dag med människor som jag älskar. Och jag måste säga tack till mina fans för ni är så jäkla lojala. Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna er.

Men det var även många i publiken som rördes till tårar. En som tog ett enormt intryck av det sårbara öppna tacktalet var kollegan Lady Gaga, 30. Inspirerad i stunden la hon några timmar senare upp denna blid på Instagram:

Och vill du veta exakt hur det lät. Då är det bara att titta här där det fullständiga tacktalet finns att se:

LÄS OCKSÅ: Efter bråket med Bieber – nu checkar Selena Gomez in på rehab

Foto: IBL

Annons


Annons


Laddar