Se trailern för nya Frost-filmen om Olof – då släpps den på bio

Se trailern för nya Frost-filmen om Olof – då släpps den på bio
Glädjebesked eller mardröm för alla föräldrar? I november släpps den nya kortfilmen om Frost – med snögubben Olof som huvudperson.
Annons

För fyra år sedan släppte Disney succéfilmen om systrarna Elsa och Anna i filmen Frost. Än sålänge har ingen uppföljare gjorts på filmen utan en väldigt kort film (om det en kan kallas för film, kanske bättre med klipp då den var åtta minuter lång) släpptes under 2015 ”Frozen Fever” och nu kommer alltså nästa – ”Olafs Frozen Adventure”.

Annons

I den 21 minuter långa filmen kommer snögubben Olof vara huvudperson. Efter att Elsa och Anna inser att de inte har någon familjetraditionen över julen ger sig Olof iväg med renen Sven för att hitta den bästa traditionen som de också kan anamma.

Fansen kommer inte bli besvikna då det inte bara kommer en eller två nya sånger utan fyra stycken – eller så kanske det är alla föräldrars mardröm…

Hur som helst går filmen upp på bion under november i år, lagom i tid till att komma i rätt julstämning.

Disney har tidigare avslöjat att den ”riktiga” uppföljaren på filmen, alltså Frost 2, kommer ha premiär 27:e november 2019. Så fram tills dess får alla fans nöja sig med den nya kortfilmen om Olof.

Foto: Disney

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…