Annons

Se fanets galna hyllnings-tatuering till Camilla LäckbergAnnons


Camilla Läckbergs fans tar till drastiska medel för att visa sin kärlek till författarinnan. Ett fan har till och med tatuerat hennes namn - på halsen.

Författaren Camilla Läckberg, 42, är omåttligt populär bland svenska deckarälskare. Men i Spanien verkar hon närmast ha rockstjärnestatus. På sitt Instagramkonto har Camilla Läckberg lagt upp en film från när hon signerade böcker på Madrids bokmässa 2015. Kön är flera hundra meter lång:

Annons

Jag signerade mellan 18 och 21, och folk började köa redan 13.00 i hettan utomhus. När Simon filmade kön när vi kom, var den flera hundra meter lång. Och trots att jag jobbade febrilt i tre timmar var kön fortfarande över hundra meter lång när vi tvingades bryta 21.00”, skriver Camilla Läckberg.

Förberedelserna är igång för fullt med att planera mina utlandsturnéer detta och t om nästa år. Och är ibland en märklig kontrast att möta mina fans utomlands. Är som att möta en parallell verklighet, och är oxå en verklighet inte många i Sverige känner till tror jag, och jag pratar väl heller inte så ofta om det. (Man skall icke förhäva sig osv…) Men detta är t ex kön till min signering på Madrids bokmässa 2015. Jag signerade mellan 18 och 21, och folk började köa redan 13.00 i hettan utomhus. När Simon filmade kön när vi kom, var den flera hundra meter lång. Och trots att jag jobbade febrilt i tre timmar var kön fortfarande över hundra meter lång när vi tvingades bryta 21.00. De spanska fansen är ja…. galet förälskade i böckerna. Folk grät, kramades, skakade, och ett fan visade upp att han tatuerat in mitt namn – på halsen! ?? Jag hade ju varit med om det förut så var förberedd på kaoset, men jag glömmer aldrig Simons min – han bara gapade och skakade på huvudet…. Och jag är så tacksam för den kärleken jag och mina karaktärer får. Tänk att få uppleva detta!!! Så samtidigt som jag vet det kommer bli ett slitigt år med mkt resor, mkt jobb mkt pusslande med familjelogistiken – så ser jag enormt mycket fram emot att i år möta både mina svenska fans och mina utländska. Bring it on 2017!! ?⭐️ (På videon sitter jag alltså i vita tältet längst fram)

A video posted by lackberg (@lackberg) on

Att de spanska fansen är förtjusta i författaren råder det ingen tvekan om. Det verkar som om till och med Camilla Läckberg själv var lite tagen av intensiteten hos beundrarna:

De spanska fansen är ja…. galet förälskade i böckerna. Folk grät, kramades, skakade, och ett fan visade upp att han tatuerat in mitt namn – på halsen!”, skriver Camilla Läckberg.

Hennes fan har lagt ut en bild på sin tatuering på Instagram.

Samtidigt som det är ett intensivt är Camilla Läckberg glad att få jobba med det hon gör:

Och jag är så tacksam för den kärleken jag och mina karaktärer får. Tänk att få uppleva detta!!!

LÄS OCKSÅ: Simon Sköld kärlekshyllar Camilla Läckberg med ny tatuering

Foto: IBL

Annons


Annons


Laddar