Schlagerstjärnans kärlekshyllning till Brolle: ”Ett bra team”

Schlagerstjärnans kärlekshyllning till Brolle: ”Ett bra team”
Efter uppbrottet fann Brolle Wallmark kärleken igen, hans nya flickvän är schlagerstjärnan Mimi Werner. Nu berättar hon om deras relation. – Vi har det superbra, säger Mimi till Hänt.se.
Annons

I höstas separerade Brolle Wallmark, 35, från sambon Petra Güllich, 30, och för bara en månad sedan blev det känt att han hade funnit kärleken återigen. Hans nya flickvän är schlagerstjärnan Mimi Werner, 26. Hon har tidigare bekräftat att hon och Brolle är ett par, men hon var då också noga med att hon inte ville säga mer än så om deras relation för att visa hänsyn till folk runt omkring sig. Men nu berättar hon om sina känslor till Brolle.

Annons

– Det känns jättebra! Vi är ett bra team, vi jobbar också mycket tillsammans. Vi har det superbra, berättar Mimi nu för Hänt.se

Än så länge bor Mimi och Brolle flera mil i från varandra – Brolle uppe i Norrland och Mimi i Stockholm. Men trots distansen träffar de varandra mer ofta än sällan.

– Vi flyger mycket fram och tillbaka, men det funkar bra! Han har ju sin show här i stan, så vi ses ju mycket ändå, säger Mimi.

Annons

Planer på att bosätta sig tillsammans i samma stad är ännu inget som det nyblivna paret hunnit besluta sig för.

– Jag vet faktiskt inte hur vi kommer att göra, vi får se hur det blir.

SE OCKSÅ: Samir’s kärleksavslöjande: ”Då skaffar jag och Sigrid barn”

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar