Sanningen om ”Wahlgrens värld” som tittarna inte får se i tv: ”De sakerna klipps bort”

Sanningen om
Tittarna älskar "Wahlgrens värld" och bänkar sig vecka efter vecka. Men nu berättar Bianca Ingrosso sanningen om programmet som inte syns i tv.
Annons

Tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren, 50, och lillebror Benjamin Ingrosso, 20, syns Bianca Ingrosso, 23, nu åter varje vecka i det populära tv-programmet ”Wahlgrens värld” på Kanal 5. Serien, som nu är inne på sin tredje säsong, följer familjens privatliv med både bråk, kärlek och tårar.

Annons

Men allt är inte som det ser ut att vara i tv-rutan. Nu berättar Bianca Ingrosso sanningen om programmet. I en ny video på sin Youtube-kanal avslöjar tv-profilen vad som egentligen klipps bort efter att de har spelat in.

– Det är väldigt, väldigt mycket saker som klipps bort ur ”Wahlgrens värld”. En säsong tar mer än ett halvår att spela in, och av de där sex-sju månaderna som vi filmat så klipps nog tre-fyra månader bort. Och det är enbart för vi bara har 42 minuters tv-tid i veckan, om man räknar bort reklamen, säger hon och fortsätter:

Annons

– Så om vi har spelat in i 10 timmar en dag, så är det kanske bara 15 minuter av det som ni får se på tv. Ibland kanske bara 30 sekunder. Det måste man förstå när man ser programmet, att ibland är det bara några ynka sekunder som klipps ihop med musik, vrids och vänds, och så läggs det på en synk där man säger något som kanske inte hade med det att göra egentligen bara för att skapa spänning.

Bianca Ingrosso menar att allt som visas i ”Wahlgrens värld” såklart är äkta, men att situationer och saker som sagts ibland tas ur sitt sammanhang eller klipps hårt. Samtidigt så menar tv-profilen att det inte gör henne någonting, eftersom det bidrar till att göra programmet roligare.

– Vi gör vårt jobb med att leverera äkta material och sedan gör producenterna sitt jobb med att få ihop ett roligt tv-program. Vill ni se oss äkta, äkta så är det ju på Youtube och våra bloggar ni kan kolla. ”Wahlgrens värld” är också äkta till 100%, vi har inget manus och inget är tillgjort, men man får förstå att det också är ett produktionsbolag och tv-kanal som ligger bakom ett tv-program, säger hon.

”Wahlgens värld” sänds 21.00 ikväll, torsdag, på Kanal 5 och Dplay.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar