Annons

Sanningen bakom kärleks- bråket i ”Ex on the beach”Annons


Redan första kvällen i "Ex on the beach" blir det bråk när det dyker upp ett ex till två av tjejerna. När han riktar sin uppmärksamhet åt ett annat håll så brister det och kaos bryter ut. Nu berättar Wilma Nilsagård sanningen bakom bråket.

Första avsnittet av årets ”Ex on the beach” i Kanal 5 bjöd på triangeldrama så det räcker för resten av säsongen. För in i huset kom nämligen Robin Johansson, 22, som varit tillsammans med både Wilma Nilsagård, 19, och Rebecka Nilsson, 22.

Annons

Och redan första kvällen blev det bråk mellan trion, detta efter att Robin nobbat båda sina ex för att istället dela den första natten i huset med Julia Markham, 21. Något som inte föll exet Wilma i smaken.

– I den situationen man är i så blir allting jättekänsligt, anledningen till att jag reagerar så hårt på Robin är inte för att jag är kär i honom utan för att han trycker så på mina knappar, berättar Wilma för Hänt.

Wilma flippade på exet Robins ankomst.

Hemma i Sverige hade Wilma och Robin något som verkar vara en ouppklarad relation, men några detaljer får man som tittare inte reda på.

– Vi har ju en helt annan historia hemma i Sverige än vad som visas i programmet. Och mer än vad man orkar förklara. Det finns ingen mening med att förklara vår livshistoria där. Därför blev det väldigt mycket bråk, säger hon och fortsätter:

– Här hade jag förberett mig på att jag skulle få gå in i huset och här ska jag vara, jag hann ju inte ens gå in i huset innan han kom. Så det kändes lite som att han kom och inkräktade.

Foto: Magnus Selander/Kanal 5
Prod. år: 2017

I den situationen Wilma hamnade i så kände hon att det blev för mycket att hantera och känslorna hamnade utom kontroll.

– Det var många nya människor och svårt att hitta stöd någonstans. Det blir så känsligt allt runt omkring och så tror jag att det var för många i huset. Det handlar oftast inte om att känslorna till personen är starka utan allt runt omkring blir kaos. Nu tycker jag att det ser ut som att jag är kär i Robin och det får folk tro om de vill. Det är så mycket som påverkar, säger hon.

Den relation som Wilma och Robin hade innan de klev in i huset är förstörd. De har gått från daglig kontakt till ingen alls.

– Innan programmet pratade jag och Robin hur mycket som helst på telefon, vi hade väldigt mycket kontakt. Och nu är det ingenting, om jag ser han så är jag trevlig. Det har ju förstört relationen vi hade som vänner också, men det är neutralt idag skulle jag säga, avslutar Wilma.

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagarna i ”Ex on the beach Sverige” 2017

Foto: Kanal 5

Annons


Annons


Laddar