Annons

Sanningen bakom Jocke och Jonnas uppbrottAnnons


I söndags gick Joakim "Jockiboi" Lundell och Jonna Lundell ut med att de inte längre är ihop. I flera känslosamma inlägg på sociala medier uttryckte de sin sorg över uppbrottet, som de nu förklarar bakgrunden till.

Joakim ”Jockiboi” Lundell, 31, och Jonna Lundell, 23, gick i söndags ut med att de gjort slut. Det är både på sociala medier och på parets Youtube-kanal som de berättar den tråkiga nyheten. Dock är båda noga med att poängtera att det inte handlar om någon som helst konflikt, utan att de gemensamt kommit fram till att det här är rätt väg att gå för båda.

Annons

Paret som gifte sig förra året betonar att det framförallt handlar om bristen på privatliv och tid tillsammans, som gjort att det inte funkar längre.

– Vi får aldrig någon tid till varandra och att bara vara ”Jocke och Jonna”. Att bara kunna gå på bio, fika eller spela tv-spel, säger Jonna.

– Nu hinner vi spela en kvart innan det står någon utanför fönstret. Ni måste förstå att vi inte kan vara ihop som en symbol utåt, fortsätter Joakim.

Igår kväll släppte paret videon där de berättar hela sanningen:

Och enligt Joakim känner de sig inte längre trygga i hemmet på grund av kändisskapet.

– Vi är rädda på kvällarna. På kvällarna springer det fulla människor här, och det är inga barn.

Paret som nyligen gick ut med att de vill adoptera, nämner också beskedet om att de inte kan få biologiska barn tillsammans, som tärande på relationen.

– Vi behöver få hålla om varandra och gråta tillsammans ibland, men vi får inte den tiden. Ni som inte varit med om det här förstår inte, säger Jonna och fortsätter:

– Det tär så fruktansvärt mycket och när vi inte får tid för varandra sörjer vi på varsitt håll.

Men trots att tiden inte räcker till, finns kärleken till varandra fortfarande där.

– Den kärlek vi har till varandra tycker jag är helt fantastisk. Det finns ingen på jorden som kan säga någonting annat om det, säger Joakim som fortsätter med en kärleksförklaring till Jonna.

– Vi kommer kämpa för att få det här att funka mellan oss. Vi kommer lösa det här jag lovar att vi fixar det här. Tror ni jag ger upp den här tjejen? Då är man ju bra dum, avslutar Joakim.

Foto: IBL


Annons


Annons


Laddar