Sanningen bakom Bianca Ingrossos starka reaktion i sändning: ”Spyr”

Sanningen bakom Bianca Ingrossos starka reaktion i sändning: ”Spyr”
I kvällens avsnitt av Talang utsätts jurymedlemmarna för något oväntat. De får smaka på en av de starkaste chilisarna, och det får Bianca Ingrosso att må mindre bra...
Annons

Innan TV4s ”Talang” drog gång för säsongen avslöjade jurymedlemmen Bianca Ingrosso, 23, för Hänt att det var en händelse i de förinspelade avsnitten som hon var aningen spänd över att få se sig själv göra. Att hon vid ett tillfälle var nära på att spy rakt på jurybordet.

Annons

– Det är en gång jag typ spyr på jurybordet. Jag äter en grej som bara inte gick att hålla kvar. Det ska bli lite pinsamt att se, men det kan jag bjuda på!, berättade Bianca för Hänt innan säsongen dragit igång.

Just den händelsen äger rum i kvällens avsnitt av programmet. Bianca och de andra jurymedlemmarna LaGaylia Frazier, 56, David Batra, 45, och Alexander Bard, 56, får smaka på en superstark chili som en av de tävlande på scenen tagit med sig. Det för att de ska få en uppfattning om hur stark den faktiskt är.

– Jag har ont i magen, jag mår illa, säger Bianca i programmet, och när hon inser att hon kommer att känna av en svidande känsla i kroppen även dagen där på:

Annons

– Vänta va! Nej!, säger hon i panik.

Men turligt nog får tittarna inte se en spya på jurybordet.

Foto: TV4

Dela på:
Annons
Laddar